Skaka: Stevanović je politički nemoralan, Konaković je nesposoban

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tilto

Ma svi ste vi isti izuzev ovakvih pojedinaca kao sto je gospodin Bogicevic

dP

"Allaha mi" omiljena uzrečica lažova i lopova.

moke

Lik rezerviso vlastitu vikendicu, mrtav ozbiljan rece. Sve je to ista mudroserova skola,sto je mislio do podne pa od podne.

Dea

Bravo. Bas tako!

Jaaa iiiiiiii

Skaka je sda psina bolesna,nisi ti vjernik,vecina vas iz sda t.o. su komunisti.neglumite vjernike,narod zna.

nasvasta

Đon obraz to je riđan školovao ,u ovakve se pametan insan ne smije pouzdati.

Petar I

NAROD ZNA - BOŠNJAČKI

allahami

Joj buco uhvati se kite ostavi se politike

BA

Trojka se vec 6 mjeseci bavi samo sama sa sobom dok je KS u rasulu , a narod u ocajnom stanju zarazen covidom-19, bez posla i bez ikakve nade za buducnost !

Gin

Ovaj glupko Skaka nije nimalo benigan. Izjava o borbi protiv antifasizma nije bila lapsus. Sinoc kaze komunisti bosnjaci su gori od nebosnjaka. Potvrda da SDA nikad nece biti gradjanska stranka vec da ce se obracunavati sa intelektualcima, mjesanim brakovima, FGR i svim nebosnjacima.

/ Najnovije