Abdulah Skaka predao ključ Grada Sarajeva Benjamini Karić

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

miki

Čestitamo babi Hasanu njegov prelazak u ostalijance ;)

Koel

Postade kasaba od nakog grada bljakkkk dosli hercegovci i istocnjaci da bistre politiku u gradu pa kasabu od nakog grada napravise sto ga bosnjaci krvlju i zivotima odbranise ponovo predadose onim koji su ga rusili i razarali zato je bosnjo proklet i spreman uvijek ja nove masovne grobnice

robot

Sretno gradonačelnice!

nasvasta

A volio je još.

Alaselamet! Sve je srozano!

.

Damir Bosnjak

Neka je vala zensko!!! Da jos hoce jedna postati predsjednikom drzave ili Vlade Federacije.

Miki

Skaka izmislja tradicije i glupe predaje kljuceva. Vidi se da je obicni pozer i skorojevic.

vb

I hvala Dragom Bogu da se onaj žuti slinavi degenerik više makne, lijepo čovjeka bude stid kad shvati ko je Gradonačelnik Sarajeva. Nek mu je sretno s obrađivanjem glavića, to je posao za njega. Ovo dijete barem izgleda lijepo i dostojanstveno.

Bošnjak

Čestitamo gradonačelnici! Nešto je simpomatično - Ademović osta predsjedavajući!!! Je li ono rekoše da je on sporan - gdje nesata nepotizam???

jah

> kasabu od nakog grada napravise sto ga bosnjaci krvlju i zivotima odbranise Koel<< Sarajevo ne odbraniše Bošnjaci, đubre jedno zatucano, nego građani Sarajeva...pogledaj malo spiskove imena poginulih po pločama opština!

Mirko S. Kojotovski

Drago Skaki. Riješi se ključa a šta je ostavio unutra ko zna?

Mirko S. Kojotovski

Kažu da će ova garnitura gradskih ,,otaca'' zbog patriotizma i ljubavi prema gradu raditi na volonterskoj osnovi.

Semir

"Zamjenici novoizabrane gradonačelnice su Anja Margetić iz Naše stranke, koja je iz reda hrvatskog naroda i Haris Bašić iz reda Bošnjaka." Dok god imamo ovog iz ovog naroda a ovog iz ovog naroda imacemo preglomazan drzavni aparat koji ni najbogatije zemlje tesko mogu da izdrze i nece nas"ogrijat' sunce". Jedna funkcija, jedna plata, jedna stolica.

miki

Mogao se Hare izjasniti kao Srbin pa da to malo onako uobličeno deluje ;)

miki

Šminkanje mrtvaca ;)

SIMPOMATIČNI Bošnjak:

Pa Redakcijo!!!! Pa JOOOOOOOJ REDAKCIJOOOO!!! PA VIDITE GA !!! E JOOOOJ!!!! like/dislike (samom sebi)

/ Najnovije