Sjajna ideja sa sastanka u Mostaru: Ovo bi se moglo svidjeti svim građanima Bosne i Hercegovine

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

Nik Tov

Kako ljudima mažu oći sa kartiçom za autoputeve kao da smo djeca a da ne razmišljamo o drugim stvarima.Sloboda kretanja je garantovana Dejtonom a kada proradi koridor 5c kome će se onda placati ?

Konjic Stolac

Nerin Dizdar u komisiji za promjenu izbornog zakona. Možda je čovjek genijalac studirao engleski jezik i književnost a izgleda da mu je hobi pravo. Pa Nikšiću mogao si naći ^svršenog^ dipl.pravnika.

Jugoslavija mjesovita

gdje je sloboda kao u Ameriki Living in Amerika ujedinite se stoko

Jugoslavija mjesovita

Jugo Jugo rodna grudo kuco moja jedina

Jugoslavija mjesovita

valaj imati propusnicu ausvajs da prodjes neda hitler tako lako

***

***

***

***

Ert

ZNACI, POCELO JE. VISE SE NECEMO MOCI SLOBODNO KRETATI NIGDJE KROZ BIH VEC CEMO ZA SVAKI ENTITET TREBATI DOZVOLA

/ Najnovije