SIPA uhapsila Osmana Mehmedagića i Ranka Debeveca!

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

***

Haha

Akcija kodnog imena Španac i mehaničar. Steže se obruč oko Kookira

Ante HVO

***

Realno

20 godina robije, pa neka podjele

Tito i Dino

20 godina robije, pa neka podjele ka Realno Sta cemo sa Konakovicem?

Asker

Trojkasi unistise drzavu s marfijem za godinu uzese bosnjacima banku u centru sarajeva obavjestajnu sud sta prodane duse uradise za godinu unistise drzave i ono sto je bilo ka Koel sta ima trojka sa ovim krimosima. Sda botino kako te nije stid da ovog zanatliju i pudlicu familije sa Poljina branis. Sve su unistili,nisu nista bolji od ovih iz snsd i hdz. Ali da se hapsi predsjednik suda ,dotakli smo dno

Brkica

***

Ja1

Jesu li ova dvojica ranjavani, zna li Bookir sta o tome. Ako jesu znaci treba ih pustiti

Jole

Opet udar na bosnjake!!!kakvu li ce sad Bakir nebulozu izjaviti

Za sve ove godine...

***

Svanuo je i naš dan

Mada znamo da nije. Svi zatvori u EU bili bi pretijesni da prime svu bagru iz talozvanih nacionalnih stranaka. A sve dok postoji i slovo od tih plemenskih mafija, ovdje života i boljeg sutra nema.

/ Najnovije