SIPA objavila apel: Građani, javite se ako imate informacije o imovini Ibre Berila

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mujo Hrsuz

Samo se hapse ugledni Bošnjaci s 24 posto. Dokle više????

pa zar nije 23 jadove?

Samo se hapse ugledni Bošnjaci s 24 posto. Dokle više???? ka Mujo Hrsuz * Ii si nam ti dodao još jedan procenat iz te svoje p r c u lj e iz koje pišeš, seljačiću maleni?

Nadimak...

Rezime akcije: nemamo nista uzdamo se da cemo nesto naci...pa zar se akcija ne pravi kada imas jasne dokaze???

GRUNF

I radi nedostatka dokaza te proceduralnih grešaka mi Vam se izvinjavamo i molimo Vas kada tužite državu ne tražite puno odštete.

Ja1

Otidjite u sest borackih udruzenja iz ove opstine pa vidite gdje je imovina, oni sve znaju

A to ti velika seljačina.Kao i što jesi vlahunderu

* Ii si nam ti dodao još jedan procenat iz te svoje p r c u lj e iz koje pišeš, seljačiću maleni? ka pa zar nije 23 jadove? Imaš vlašino krivoslavna 49% a hraniš se na bošnjačkom kazanu. Pardoniram (raniš se)!

Tatar

Dolijao Došao jazavac pred sudiju.

visocica1662

Krenite od Karsala prema Sabicima i vidjecete vikend kucu njegovog sina i jos cetiri u nizu u izgradnji ispitajte cije su nije tesko otici nije na kraj svijeta nek islednici odu na Visocicu pa nek ispitaju njegovog cobana koliko godina cuva krave i ovce i dali je placenmo penziono i socijalno osiguranje za istog,

A ti bi trebao

Imaš vlašino krivoslavna 49% a hraniš se na bošnjačkom kazanu. Pardoniram (raniš se)! ka A to ti velika seljačina.Kao i što jesi vlahunderu * makar pokušati da pročitaš nešto s razumijevanjem, nepismeni degenu, ako je to uopšte i moguće uz tvoj koeficijent inteligencije i ono malo jada kojem te učiteljica naučila u Kukavicama kod Rogatice dok si pohađao veliku maturu (osmoljetku). Debilčino.

56643357754

Sda monstrumi i lipivi necete se vise kriti iza patriotizma i boraca.Umjesto da ste gradilu drzavni sistem i ekinoniju,vu sda psi ste gradilu mafiju i pljackali i drzavu,i narod i borce,unistili ste svako dobro u ovoj drzavi teško sačuvanoj na krvi naroda.

Ja bih jos vise volio znati odakle sada

tolika hampa na Ibra. Kao da se sve ovo nije znalo godinama, zasto BAS SADA? Sto i ko stoji iza svega? Koji su razlozi da se BAS SADA krene na njega? Ja garantiram da bi to bilo jedno 3x interesantnije nego gdje sve Ibro ima po dunum zemlje, po 36 ovaca i dvajsidvije kokosi nesilice marke broiler i jednu ¨ko lampa¨ uredjenu vikeeencu. Na kazem ja da je on cist, cak sam dosta siguran da je obratno. Ali po ovom sada ispada da je najgori nacelnik u BiH?? Cisto sumnjam u pozadinu ovoga.... Samo me zanima sta se krije iza, je li nekom stao na zulj, je li neka kompenzacija za nesto, to bi bilo 3x interesantnije znat....

/ Najnovije