Sindikati: Ako se plaće ne povećaju, 14.000 radnika u KS-u stupaju u štrajk

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sivro postajes naporan !!!

Jbmvmjku gladnu...yebbeno radno vrijeme uciteljice u OS je od 8-13h maximalno !!! Sljedece hefte od 14-19h max! Pa se tu ubaci koja sekcijica,pa malo dopunske....cisto da se navuce plat(urin)a za to hladjenje jaja. Idi Sivro u pckmtrn i ti i svi koji misle da nisu dovoljno placeni....dajte otkaz i sretno...i tako ste obrazovanje srozali "do poda" !!!

Strašno

Žalosno je to što mi metalci imamo manju plaću od folkera.

Robot

U OŠ na rubu gladi su ljudi koji rade kao teh osoblje ! Oni imaju najnize plate u kantonu ! A ovi ostali imaju hadziske plate s obzirom.na radno vrijeme i rezultate koje postizemo kod odgoja i obrazovanja ! A ti Sivro objasni SIPI kako si spiskao 21 000 km na zadnje proteste ! Kupio.par prsluka ,balona i pistaljki i otišlo 21000km hahaaha U razredu imas četvoro djece na arapskom jeziku malo biblioteka i puna norma ! Bjezi kriminalac jedan !!!

100%

100% tatcno !!! Da ce te izaci da protestujete sto radite 3-4 sata i 1800 km nagurate ! Da vas kamenjem zaganjam bagro neradnicka ! Djete sce gluplje i bezobraznije dolazi iz skole ! Samo babinu djecu milujete radi poklona

2b

Fakat je ovog volovskog papka neprijatno pogledati.... On i onaj Štetq kao da su neki bliži rod (sudeći po fizionomiji). Original lobanja iz Orwelove Životinjske farme. E pogledaj ti njemu samo nošnje, kravate, bradice i prstena..... a tek opasne namrčene glave, puca on od znanja i intelekta, ubi iz njega filozofija i znanje o svemu znanom i neznanom.... 'Bem ti Sivrino Selo, Preočicu, Počulicu i Gaćice ..... dokle dobacih!

JA1

Sivro SDAov igrač ne posustaje nikad, nismo znali za njega dok je kanton vodila SDA, tada su im i plate i sve bile ok. Lopovi SDAovski, treba napravit sindikat protiv sindikata.

Hercegovac u Bosni

Jos malo pa ce radnicu zaposleni u privatnim firmama raditi skroz za budzetlije. Ili ce mozda oticu vani, pa nek vam radi neko drugi, pa protestvujte.

/ Najnovije