SSDS BiH: Samohrana majka čisti kancelariju ministru koji ima 10 puta veću platu

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zemlja mafijasa i mafije

Sta ja da radim koji nemam 6 mjeseci nikakva primanja.nema se kome u ovoj lopovskoj drzavi obratit.jedino ostalo da kradem,vjerivatno hocu od bogatuna.

Bhio

To što je neko samohran roditelj nema veze s tim što mu je niska osnovica za obračun plaće, osm što ovo prvo u osnovi dojma pojačava patetiku ovog dugog. Osnovica jeste niska i treba je povećati bez obzira da li je neko samohrani roditelj.

"Samohran" je termin iz 19-og vijeka. Dakle, ako je zena, treba neko da je "hrani"? Mizerna plata je posebno pitanje. Nema veze ko koga hrani. Prestanite koristiti taj ponizavajuci termin.

.

sss

pa sta...

Q

Sta ja da radim koji nemam 6 mjeseci nikakva primanja.nema se kome u ovoj lopovskoj drzavi obratit.jedino ostalo da kradem,vjerivatno hocu od bogatuna. ka Zemlja mafijasa i mafije Digni dupe i nađi posao. Država ti nije obavezna ništa dazi. Lijenost nema nikakve veze sa državom.

Hugo

Sta ja da radim koji nemam 6 mjeseci nikakva primanja.nema se kome u ovoj lopovskoj drzavi obratit.jedino ostalo da kradem,vjerivatno hocu od bogatuna. ka Zemlja mafijasa i mafije Digni dupe i nađi posao. Država ti nije obavezna ništa dazi. Lijenost nema nikakve veze sa državom. ka Q<< Eto ti mu nadji posao. Ima ljudi po 20 godina na birou. Prije par godina cuh za dva brata inzenjera elektrotehnike sa prosjekom 9, pa na birou bili. Nisu imali vezu a prezime im nije pozeljno u ovoj primitivnoj kasabi.

Uh sindikat

Kad čujem riječ sindikat i za njihovu borbu odmah se sjetim inspektora šumarstva, predsjednika sindikata i predsjednika lovačkih udruženja (3 u 1), poštenije neće moći!

Sirotica

Ma sindikati moji, ciji sam clan, vi koji zastupate nas sa preniskim platama, pokrenite sebe i nesto vise od pisanja pisama. Od toga nema nista. Procitali svi i zaboravili. Na ulicu svi, zovite narod, borite se...to je jedino rjesenje.

/ Najnovije