Sinanu Kovaču na Markalama ubijena majka: Ne mrzim nikoga, ali oprostiti ne mogu

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

***

vbvjhbjnjkjklj

Ne mrzim nikoga ali pripadnike etničke zajednice koja ima i formalno pravno republiku u sastavu bih nazivam *****cima (naravno u pogrešnom ključu) i ne opraštam im. Eto bilo bi svrsishodnije da proučite herendine iskaze, te se raspitate ko je na teritoriji sarajeva i sa kakvom namerom onesposobio sistem za otkrivanje položaja ispaljenja granate koju su ukrajinci isporučili. ;)

mskdgPOSKOPK

Nikada sa vama života, idemo dalje do novog rata ;)

visocica 1662

Poznavao sam tu postenu i cetitu porodicu,nek je umrlim vjecni rahmet a Sinanu i njegovoj supruzi i djeci Sabur.

***

***

Hatam Bosanac-Bauštelac

Lijepe riječi su ukras

Sinane, budi covjek

***

Bosanac-Baustelac

Ovde nema pravde treba se svetit zlocinackim srbima njima ubijat najmilije decu srpsku ka Bosanac zar si ti ziv, nije te ploca ubila u Sloveniji? A da, ti si u Nemaćkoj!

Poznavao?

****

@bosanac

zar si ti ziv, nije te ploca ubila u Sloveniji? A da, ti si u Nemaćkoj! ka Bosanac-Baustelac Neće ti taj radit on živi od socijale

***

***

***

***

***

***

R BiH

Imas pravo da ubicu mrzis!! Imas pravo da ubici ne oprostis !! I imas pravo da ubici vratis odnosno da mu se osvetis …

@R BiH

Imas pravo da ubicu mrzis!! Imas pravo da ubici ne oprostis !! I imas pravo da ubici vratis odnosno da mu se osvetis … ka R BiH Ok kad je upitanju ubica al nije ok da kriviš cijeli narod

/ Najnovije