Simbolična fotografija i poruka iz Vijećnice: Benjamina Karić i Bogić Bogićević

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Historicar

Karic je cini mi se cisto srpsko prezime. Mozda se varam...

!!!

Zao mi je sto ne nosi masku. Cuvaj se Benjamina!

bez veze....

ova IKONOGRAFIJA JE BEZVEZE FAKAT.....kome srbska demokratska partija(SDP) sa sestricom im Njihovom strankom zeli pokazati?!Da su Bosnajci i SDA mzoda protiv Bogica, po njima?!Pa tog istog Bogica je rahmetli Predsjednik ALija postavio za jednog od svojih rpvih savjetnika...i sada se SDA naziva"fasistickom" po SRBSKOM receptu iz MEMORANDUMA 2 a SNSD o HDZ-"demokartskim"!?"Bravo "kompleksase Sarajlijice...

MEMORANDUM 2 SANU-a:vec godinama na djelu u BiH-nevidjena hajka i izmisljene "afere" protiv SDA i Bosnjaka.ZASTO?

Prije 10 godina pojavio se i Memorandum 2, a u kratkim crtama ovo je njegova sadržina............Otac "srpske nacije" je umro, ali plan za rušenje države BiH se provodi................................. - Umanjiti odgovornost Srbije za počinjene zločine i razaranja, i optužnicama, potjernicama i montiranim sudskim procesima protiv državljana BiH, Hrvatske i Kosova staviti je u ravnopravan položaj sa državama u okruženju - Odvratiti pažnju regionalnih i međunarodnih medija sa završnih procesa bivšim pripadnicima srbijanskog političkog, obavještajnog i vojnog vrha i političkog vrha Republike Srpske kojem se sudi u Haškom tribunalu - Destabilizovati vlade susjednih država, provocirati unutrašnje nezadovoljstvo i nemire i slabiti oštricu optužbi protiv Srbije - Pomagati otcjepljenje Republike Srpske - Insistirati na konstitutivnosti Srba u Hrvatskoj, Crnoj Gori i Kosovu i izvršiti tranziciju srpskih zajednica u državama regiona u unitarnu, svesrpsku zajednicu - Zaustaviti odvajanje Vojvodine, spriječiti dalju regionalizaciju Srbije i oslabiti djelovanje Islamske zajednice u Sandžaku.

ljiljan

A gdje vam je maska gospodjo gradonacelnice? Nimalo odgovoran potez, los primjer sugradjanima.

Gost

Situacija slična Komšićevoj. Nije dobro. U BiH su tri naroda. U Sarajevu je najviše Bošnjaka i jasno je ko treba biti gradonačelnik. Ova MULTIKULTI igra je prozirna.

/ Najnovije