Sigurnosna situacija u Sarajevu: Traže se ostavke Uka, Katice i Okerića

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Semran

***

Kad ce

***

BiH

Gradjani Sarajeva, a i cijele BiH trebate konacno svatiti da ce ovakvo stanje biti normalno, nema vise tite ni titine milicije, koje se svak ziv bojao, hocete demokratiju eto vam je, radi ko sta hoce, za sve su krivi gradjani.

Pretplaceni na fotelju

U iole normalnoj, odgovornoj i civiliziranoj drzavi sami bi vec davno podnijeli ostavku. A ove izgleda treba motikom ocerati!!!! Katastrofa od ljudi, morala i odgovornosti!!!

333

Ovo ona stranka gdje je predsjednik zgazio covjeka i nikada nije odgovarao?

Ubica djecijeg lica

Semir Efendic je lik kojeg je trojka odbacila a imao je namjeru biti “Premijer” te je subjektivno ogorcen kada je izbacen iz orgija tadassnje osmorke

Sarajevo bih

***

Iskreno ...

... situacija je losa, ali za Bih je jos gora!!

Emela

Sve tacno rekli.Uk prevario mlade,Katica samo prica suplju,a Okeric se ponasa kao da mu je caca ostavio Kanton.Ne volim SZBiH,ali ovu trojicu pod hitno treba skloniti sa ovih pozicija.

/ Najnovije