Sestre Ramović prekinule saradnju s brendom, povezan je s ratnim zločincem

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ljiljan

Bravo pametne sestre!

Pogrešno

Pa ako im je ujak ili šta već zločinac, ne znači da su te djevojke. Treba li sad bojkotovati Lanu Prlić, jer joj je stric Kadranko Prlić, a djevojka prava, zdrava. Ovo su nenormalna razmišljanja, koja samo vode dubljim podjelama. Drugo bi bilo da te djevojke podržavaju zločine ili podstiču mržnju. Meni je ovo bezveze. Sudiš cure zbog amidže. Pa tako je i Maldić govorio da ubija kao osveta za odmazdu bune protiv dahija...Onda da sudimo Džafedoviću i Izetbegoviću što sastanče sa Čovićem, Dodikom?

O

Pa ako im je ujak ili šta već zločinac, ne znači da su te djevojke. Treba li sad bojkotovati Lanu Prlić, jer joj je stric Kadranko Prlić, a djevojka prava, zdrava. Ovo su nenormalna razmišljanja, koja samo vode dubljim podjelama. Drugo bi bilo da te djevojke podržavaju zločine ili podstiču mržnju. Meni je ovo bezveze. Sudiš cure zbog amidže. Pa tako je i Maldić govorio da ubija kao osveta za odmazdu bune protiv dahija...Onda da sudimo Džafedoviću i Izetbegoviću što sastanče sa Čovićem, Dodikom? ka Pogrešno Ta njihova gesta samo govori o kakvim se tukama bez vlastitog stava radi

TS

Degutantne ste. Što se po tim glavama vrti da je znati da hin to padne na um. Opet licemjerne jerbo ovakve stvari su trebale znati prije nego su ušle u ugovor i imati to napismeno tako da im se ne prilazi. A licemjerje je veće tim što kćerka i žena brata osobe koja je bila suđena apsolutno nemaju kontrole to što jesu i vjerojatno kao svi osuđuju ratni zločin bilo od koga, da je od krvi rođene, s tim da je sud u Hagu pokazao farsu i pristrasnost, te zločin koji kažu da je ovdje u pitanju to nikad nije ni bio.

Halo plaćenici Cocopat

Žene iz te porodice su lično dočekale Kordića po izlasku iz zatvora, uslikale se, podijelile na mrežama i napisale "napokon sloboda". Tako da lijepo možete te pričice o licemjerju sebi da zalijepite na čelo!

O

Jake su i te sestre pa taj lrekid nesto puno znaci kad bi se po ovom indurektnom osnovu prekidale suradnje amlo ko bi i s kim suradjivao. Ovo je vise slanje poruka i dio bosnjacke nacionalisticke trategije ubijanja hrvata u pojam i jebavanja u zdrav mozak. Odjebite vise s tom pricom, gubite vrijeme, vase i nase.

Meli

Mislim da su te sestre Ramovic jao nekulturne, te cure tocnije sesetre Cocopat se bore i stvaraju svoj vlastiti biznis. To sto im je on ujak nemogu one nista zbog njegove proslosti. Familija je Familija i nema tu biranja. Sve tri nacionalnosti su prosle kroz isti pakao i nema nikakve potrebe da se muslimani dizu i stite kao zasticena vrsta. A sestre Ramovic su samo dokaz da nemaju pojma o zivotu, familiji, i biznisu, i da im je bitan samo dobar naslov gdje se one spominju.

Brko

Ma sad ce im Sakiba iz Bacaka siti sve sto treba.

Gost

Nabijem ti BiH na ***, eto čime se bave kvazi Bošnjaci, prebrojavaju krvna zrnca i navode glupe razloge.....kakve veze ima krvno srodstvo sa osuđenim ratnim zločincem ...on je svoje odrobijao (pitanje je dali je uopće bio kriv) a rod nemožeš birati, takvog te majka i otac rode. Ovdje su ove dvije švrake dobile nogu zbog svojih nekvaliteta, pa sad skupljaju poene vadeći se na neku moralnost....fuuujj i one i BiH

IZVINITE STO PITAM

Ali ko su ove zene?

/ Najnovije