Šest godina traganja za istinom: Polaganje cvijeća kod "Ranjenog kamena"

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

MrziteljPDA

Da li će doći i Seferovići? Pitam za Ljubu

Hađo

Kad novinar sve zna što se ne prijavi za svjedoka ?

Ma hajte molim vas

Ovaj slučaj je davno bio riješen.

Lažni beg Budnjo

Kad mogu kupti kompleks hotela za 20 KM, zašto u njima ne mogu ugostiti i svu elitu sda-ovsku, sudije, politiČare, doktore, biznisMene slične meni. Dati fukari po 5-aka za svaki komentar da pomisli narod kako je problem riješen. Pa i sami vidite koliko smo napredovali u ovih 25+ godina. Samo pogledajte u wc u DZ Ilidža, na KUCS-u sve će vam biti jasno. Da ne govorim o ostalim nabavkama, malinama, tenderima ... ipak sam ja beg! Makar i lažni!

MrziteljPDA

Seferovići danas pecaju na neretvi,žene im prose po Mostaru a malac šest godina truhne u zemlji! Ako mi neko kaže ime ubice i pokaže neki dokaz ja ću se javno Murizu i njegovoj kćerki izviniti ali do tad ostaju samo dvije činjenice: da su Seferovići sve priznali i da je rahmetlija bio kabadahija sa pištoljem u džepu! Pametnom dosta! A vi vičite pravda koliko hoćete i debljajte Arijanu sa budžetskim parama

I tako to

Hocel Seferovici svratit? Svakako zive 200 metara odatle. " I nakon sto su ih udarili autom Ljubo je izasao iz vozila i poceo tuci mladica", rekla je tada Vasvija Seferovic koja je bila s ljubom u autu te noci i koja je amnestirana od krivicnog gonjenja da bi rekla istinu. Tako da je Muriz u pravu. Nije bila SAMO saobracajna nesreca neg su ih nalemali poslije. I Murgu tad ubjedi advokat u nesto drugo i on oslobodi ubice svog sina. Cica mica gotova prica.

/ Najnovije