Šest godina od stradanja Dženana: "Očekivao sam da će jutros Alisa biti uhapšena"

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

JUKA

Svi koji su umiješani u ova ubistva dzenana i davida ce biti uhapseni kada se smjeni ova stoka koja vlada 25 god. E tad će biti pohapšeni, dok su ovi na čelu drzave gdje kontrolisu sve od sudova policije itd neće biti uhapsene osobe odgovorne za smrt ova dva mlaica.

Tako je sad

Kako ce biti uhapsena kad si je prijavio za zataskavanje a tog ubicu sto znas si "zaboravio" prijaviti ko sto si "zaboravio" seferovice prijaviti. E Murize pa nije narod vise glup. Prodade svoje dvoje djece za malo para i fotelje.

MrziteljPDA

Kako ce biti uhapsena kad si je prijavio za zataskavanje a tog ubicu sto znas si "zaboravio" prijaviti ko sto si "zaboravio" seferovice prijaviti. E Murize pa nije narod vise glup. Prodade svoje dvoje djece za malo para i fotelje. ka Tako je sad svaka čast na komentaru

Dno dna

Familija, sdpovci, nipovci i novinari. I svi bi da se okoriste o mrtvo dijete, radi cega? Slike na portalu, politickih poena i klika. Trgovanje kostima rahmetlije od strane porodice me tjera na povracanje. Fuj

@Brato

Imaju ovi sreće što Memići nisu Albanci ili Crnogorci

@Dno dna

A ti jadan pošten i pravedan borac za istinu pa te boli ova nepravda pa te tjera na povraćanje pa se boriš za istinu jel tako

Dno dna

A ti jadan pošten i pravedan borac za istinu pa te boli ova nepravda pa te tjera na povraćanje pa se boriš za istinu jel tako ka @Dno dna Nisam reko da sam posten. Al nikad ne bih dozvolio da mi svaki jado ispire usta s mrtvim djetetom. I kome god se sta desi oni spominju mrtvo dijete. Novinari, politicari i kome je cejf. Kako jedan otac to dozvoli.

Mmm

Dobro je više, ba, ubiste u pojam s Dženanom i Alisom. Znate vi odlično da neće Alisu niko ni uhapsiti ni osuditi bez dokaza. Ti Murize ne smiješ ni reći ime ubice jer nemaš dokaze, pa šta onda hoćeš od suda, a pogotovo od naroda? Da linčuje Alisu i onog što "zna čaršija" ko je?

Daily smarac

Ovakva kolicina mrznje prema nekome dosad nije vidjena. Ocekujes da neko nesto kaze a ti sam krijes ime i ne smijes da kazes. Stop govoru mrznje!!! Stop lincu!!! Dosta te je vise. Il reci il ne smaraj covjece.

/ Najnovije