Serwer: SAD i EU moraju zaustaviti "Dodikovu agendu"

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kažu

Američki nuklearni razarač, sa 5.000 vojnika, uplovio u Split!

307 Alka 27 Oluja

Šta će ti nuklearni razarači i nato kad samo treba pustiti povampirene da nastave od tamo gde su ih zaustavili 95g....?

Namigivanje

Žalosno je gledati i citati raznorazne analize stručnjaka i vladinih službenika u svezi sa mogućim ratom u Ukrajini.Rata neće i nemoze biti,a Putin sve ove "eksperte" ,Vladu SAD i EU drži budalama,a sta i jesu.Rusija igra čuvenu igru za razroke ljude "prži ribu,a gleda macku",a sto znaci da je svima skrenuo pažnju na Ukrajinu,a zapravo će preko srbije i njegovog satelita dodika uletit na Balkan i prica će biti završena kao i sa osvajanjem Krima.

Gugl

Horvat Kur, Horvat Uza, Horvat Qarta, Horvat Akav, Horvat Galil, Horvat Burgin, Horvat Hamama, Horvat Yatir, Horvat Berachot, Mesad Horvat Bor, Horvat Katsrah, Horvat Midras...

kazu

da hoce da se suncaju u splitu

steta za split ako se vrati i na njih nuklearno

ode RIVA STA ZNACI BITI U NATO

/ Najnovije