Serwer: Amerikanci žele promjene u BiH, Rusi izazivaju haos!

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zenica NK

Poznavaoci prilika znaju da je Server zagovornik Republike Srpske. Stim što je njemu nemoralni Predsjedniku Bil Klinton dao mogučnost da odgovornost može prebaciti na roditelje Genozidne Republike Srpske a to su Vance i Owen, dva engleska zločinca koji su napravili plan podjele BiH, kome su se i Milošević i Tudžman divili. Ja javnu čenifu na Baščarčiji zovem „Vance&Owen Zahod“. Javni zahod u Srebrenici če se zvati „Bil i Hilari Kinton ćenifa“. I ostale čenife u BiH treba da nose imene tvoraca Genozidne Republike Srpake kao što su François Mitterrand, Margaret Thatcher, Franz Vranitzky, Helmut Kohl, John Major, Zahod Porodice Buch, „Jelzin zhod“, Vladimir Putin ćenifa“ itd. Ako se ulema, SDA i zenički neimari dogovore da u ovome stoljeću čaršisjka džamija u Zenici dobije zahod, dačemo mu ime „Ćenifa Süleymana Demirela velikog“, jedinog predsjednika na zemaljskoj kugli koji je otišao na sprovod ratnom zločincu Franji Tudžmanu.

Mostar

BiH je moguca, ako je nakon svih Bosnhackih nasrtaja ikako moguca, kao federalizirana drzava, a sve ostalo je mrcvarenje i stagnacija.

Nebojsa

Vama muslimanima su svi krivi osim vas samih. To govori o vasem intelektualnom nivou. Za sve sto vam se desilo 90-ih je kriv Alija koji je gurnuo narode iz BiH u krvavi visegodisnji vjersko-gradjanski rat. Nikad necete imati cijelu BiH. Zbog Alijine lose taktike konacan rezultat je 49% BiH za Srbe - 4 kantona u FBiH za muslimane. Ako Bakir nastavi da gubi i dalje, upitno je sta ce biti i sa ta 4 muslimanska kantona.

SERVIRANJE NEPOTREBNOG

Ovakvih analiza smo se naslušali do sada bezbroj puta. Kome su još potrebne analize nakon toliko godina agonije. I primječujem da neočekivano veliki broj srpskih i hrvatskih nacionalista čita KLIX.

Ivan

RS ostaje, HB dolazi, a Bakir pravi dzemahiriju od njegovih 4 kantona. To je jedina istina. Za Bakira Sultana i gladan ako treba!

/ Najnovije