Sergej Lavrov i u Hrvatskoj govorio o BiH: Detaljno smo diskutovali...

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

147

Možete nam ga malo skupa.

071

Detaljno su prodiskutovali ko je ukrao ikonu, a zatim su se posvetili nemogućem zadatku da smisle kako će Hrvatska da tandara na dlačici između NATO-a i EU i silnih ruskih koruptivnih para koje se povlače po raznim džepovima u Hrvatskoj i HDZ-u BiH. A onda su najviše razgovarali o tome kako će Hrvatska da plaća kamate od 9% na kredit za nekadašnji Agrokor.

Brrr

Što će ova zima biti hladna u Sarajlabadu!

Bosanac 100%

Jel moguce da niko nema svojih problema pa pokusavaju rijesiti Bosanske probleme cini mi se ruze cvjetaju i u Srbiji i u Hrvatskoj i u Rusiji ali nesmiju da ih beru boje se trnja.

071

@Brrr Ako bude u Sarajevu, biće i u istočnom Sarajevu. A pošto mi znamo kakvi su Rusi papci, malo ko u gradu se grije na plin bez da ima rezervu na struju. Prvi sam sačuvao uljane radijatore i električni bojler koje sam kupio kada su nam 2009. godine Rusi u januaru isključili plin. Tako da se džaba raduješ, šta da ti kažem :). Još od opsade grada građani Sarajeva nisu baš tako naivni. A ostalo su baš lokalne blamaže. Kao i cijela turneja zadriglog špije kom se cijeli zapad smije.

071

@Bosanac Pa baš zato što imaju milion svojih problema bave se nama. Stara istočna inferiorna politička strategija. Hrvatska predposljednja u EU, riknuo im DBP 15% u septembru, u Rusiji nestašica hljeba (žito u Ukrajini, voće i povrće u Evropi koja je uvela Rusiji sankcije), o Srbiji ne treba ništa ni reći. Ima toga još puno, da ne pišem dalje. Uglavnom, tuga. I, logično, Bosna je najbitnije pitanje.

9999

E moje glupe bošnje! Zavukoše vam Ameri i Latini ,opet. A vi, tražite ratne bojlere i radijatore, i pravdajte ove glupane koji vam to napraviše. Iskreno mi je žao naroda koji ništa nije kriv. Ali, valjda svaki narod ima političare kakve i zaslužuje.

071

@9999 E moji glupi srpski nacionalisti, što vam ga Dodo zavali sa ukradenom ikonom :). A mi se i dalje grijemo. I ne tražim ja ratne radijatore i bojlere, u ratu nismo imali ni struje ni plina. Već one koje sam kupio kada su nam đikani Rusi zavrnuli plin 2009. godine. Pročitaj pa komentariši. I što se tebe tiče, kakav si ti takav ti je i vođa. Papak. I šibicar. A latinima je zavučen ruskim parama, i to duboko. Mi ovdje krkane rastjerujemo, što se mene tiče. Kaskate, i to opasno.

/ Najnovije