Šepić: U 21. vijeku građani Sarajeva ne smiju imati problema sa vodom

Radiosarajevo.ba
Šepić: U 21. vijeku građani Sarajeva ne smiju imati problema sa vodom
FOTO: Radiosarajevo.ba / Skup Nezavisnog bloka u Sarajevu

Želimo da Sarajevo bude siguran grad, u kome funkcioniše pravna država i u kojem pojedinci ne privatizuju institucije zarad ličnih interesa, poručeno je sa večerašnje "prezentacije nove politike i novih ljudi Nezavisnog bloka Kantona Sarajevo, održane u Domu mladih.

 "Mi imamo sasvim drugačiji pristup i od njega nećemo odustati. Imamo kvalitetne, uspješne, odvažne ljude, nova lica na političkoj sceni BiH, koja radom žele našoj zemlji i Sarajevu otvoriti put ka Evropi. Mi ćemo se prije svega zalagati za sigurnu prijestolnicu, u kojoj će svi imati jednake šanse i u kojoj će se cijeniti sposobnost, a ne podobnost", rekao je predsjednik Nezavisnog bloka Senad Šepić.

On je naglasio da u 21. vijeku građani Sarajeva ne smiju imati problema sa vodom, moraju se voziti sigurnim javnim prevozom, imati stabilna primanja.

"Sarajevo je oduvijek bio prijestolnica kulture, umjetnosti, turizma i mi imamo ljude, ideje i viziju kako da glavnom gradu Bosne i Hercegovine i njegovim građanima osiguramo uslove za život kakve imaju sve napredne evropske prijestolnice. Vjerujem u ovaj tim NB, vjerujem u ove ljude i siguran sam da će Sarajevo i BiH nakon oktobra krenuti drugačijim, boljim putem za sve naše narode i građane", poručio je Šepić.

 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije