Separatista Milorad Dodik želi poslati posmatrače iz RS na proruski referendum u Ukrajinu

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

071

Boga mi ima i ovog Putina u visinu, što jes' - jes' ......

Zovi ti njega kako hoces...

... te separatista, te srpski nacionalista, te sta t i ja znam, ali on se pokazuje kao politicar od formata! Blizak je s Putinom, a s kim ti je blizak Sejdo ili Dzofer? S UN, Guttierezom?? Daaaajte...

&

Srbi koji pameti imaju neka pod hitno objese ovog veora jer ce im glave doci ….

.🇷🇸🇷🇺🇷🇸🇷🇺

Lijepe riječi su ukras

neki

UN je brendirao "Plavi sljemovi", a kako ce se ovi zvati? "Telece glave", "Miletove glavuse", "Plave brade"?...

Baton

A USA i "zapad"Francuska Njemačka Britanija ga još drže na vlasti,što li?????

Kaze Milorad Dodik za Rusks gazeta

“Uprkos tome Muslimani u BiH vode antirusku politiku i sprečavaju sve projekte koje Republika Srpska treba da izvede sa Ruskom Federacijom” – rekao je Dodik za “Rusku gazetu” Muslimani, Srbi i Hrvati su nacije bivse Jugoslavije. Dodik jos zivi u vremenu Jugoslavije. Nema te drzave (Yu/SHS). Ne trebaju nam ni njene nacije izvan maticnih drzava. Krenimo redom. Naciji Muslimani bi maticna drzava bila Muslimanija (Muslimanska) sto BiH nije. Bosanski Srbi i Hrvati nisu dijaspora Srbije i Hrvatske. Ne mogu biti njihova nacija ni narod! Taj narod BiH nema dominantnu genetsku odrednicu slavenskih za********ih naroda. Minorna je. Nisu ti narodi. Ima rjesenje. Treba, radi mira u Evropi, ukinuti nacije nepostojece Jugoslavije izvam maticnih drzava. Treba zabraniti dvojno drzavljanstvo u susjednim drzavama. Treba zaustaviti prikljucenje BiH ruskom slavenskom svijetu. Treba vratiti iskonsko ime drzavi Bosna, demokratski referendumom, da bi nacija populacije bila Bosanska.

Ahaha,

obektivni Milojko ce nesto da nadgleda.Izgleda de ce on zadnji shvatiti da je bacio sve karte na gubitnika Putina. Pravi glupi Bosanac.

Tatar

Međutim zda mu je bolje da ih pošalje na Kosovo

/ Najnovije