Senadin Lavić upozorava: Neophodno razviti samozaštitu bh. društva

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Imamo Lavica i Vucica, ocekuje se jos Tigric.

...........

Senadiiin Glavic

GradŽanin opasnih namjera…

Panzer

PROFA taliban

Cccc

>>U ime oca i sina i Duha Svetoga. Tako počinje povelja profesore. ka ******<< Jesi siguran da je Dzejzus hodao po Palestini i pricao da je drugi konstitutivni clan boga bh predsjednistvo koji je dosao da umre za spas covjecanstva nakon sto je sveti duh, treci kosntitutivni clan boga, isprcao Mariju?!

Pise

PROFA taliban ka Panzer Pravoslavni DAESevac od 1918.

Gost

Ovome UGLEDNOM intelektualcu odmah oduzeti doktorat.

Gost

Kada čovjek sa akademskim titulama izjavljuje ovakve gluposti to je jako gadljivo.

Ljubavi, sretan ti rođendan!

Ljubavi, sretan ti rođendan! Danas ona najljepša i najposebnija, bivša i buduća, ona koja srca mnogih ispunjava ljubavlju, dobrotom, idealizmom, romantikom, suosjećanjem, tolerancijom i upornošću slavi rođendan. Hrvatska Republiko Herceg Bosno, neka je sretan i neka naredni budu još sretniji. Mi smo presretni da imamo za koga živjeti i tvoj čisti zrak u nadi udisati. Feniks je samo još ljepši nakon što se ponovo iz pepela rodi.

/ Najnovije