Senadin Lavić: Današnja Srbija nastavlja vrlo pokvareno projekt koji je započeo Slobodan Milošević

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Veriga zbori

Projekat zla, imaginacija i laz, ima puno imena. SRBIJA NA MORU! Velika Srbija, Srbsko carstvo, Srbski svet, Svi srbi u jednoj drzavi, Operacija RAM, Srbija od Skadra do Zadra, Srbija do Tokija, Stariji od ameba, … Nikad upamet nece doci dok se ovaj projekat ne unisti. Vec 150 godina siju zlo, prave genocid, pogrom i progone, izazivaju i pokrecu ratove, otimaju prostor ljudske i prirodne resurse, lazu, lazu i lazu. Mrze sve sto nije njihovo! Velikosrbstvo treba zatrti radi mira, prosperiteta i dobrote. U pozadini projekta je Crkva Srbije, drzava Srbija i SANU!

***

***

Performans Vucica

je uspio da odvrati preko 100 drzava od glasanja za rezoluciju koja je neobavezujuca. Diplomatski skandal i katastrofalni rezultat. Rezolucija je odgadjana pa usvojena na osnovu pritisaka SAD i Njemacke.

***

***

***

***

***

***

***

***

Kad nema argumenata, vrijedjanje?

>>USVOJENA MEDJEDE PO PRAVILIMA UN A NE SRPSKIM PRAVILIMA. Bolje šutjeti i biti smatran glupim, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju. Abraham Lincoln ka EVA<<. Tipcno “bosnjacki”. To je argument, koliko god se busali u nejaka pleca, rezolucija je usvojena i to prvi put u istoriji UN-a PREGLASAVANJEM. Pametnom dosta. “Bosnjacima” ocito nije.

Brkica

idi medjede onaniraj na vucica i &amp;#039;pobjedu u un :):):) ka EVA PRVO SVINJO ILI VEPRE EMOJ SE KRIVO PRESTAVLJAT JR ZNAM DA SI MUSLIMAN

Aneri su jasno porucili!

BOSNA I HERCEGOVINA OSTAJE NEMA pc entiteta!

Aneri su jasno porucili!

>>LAVICU KAKO KAZES ZA SRBIJU SAMO SI ZABORAVIO DODAT KAKO JE ALIJETINA HTIO NAPRAVIT ISLAMSKU BIH TAKO VI MUSLIMANI DANAS ISTO TJERATE A SVATITE DA NIKAD NECETE NA TERITORIJI BIH NAPRAVIT ISLAMSKU BIH DOK U BIH POSTOJI I JEDAN SRBIN I HRVAT STO TO PRIJE SVATITE SVIMA CE BIT BOLJE ka Brko<< BRKO PO HALI TRKO!

UKIDANJE ETNIČKE ČEETNIČKEE!!!!

OBAVEZNO UKIDANJE ČEETNIITETA!!! NE MOŽE POSTOJATI VIŠE TVOREVINA ZASNOVANA NA GENOCIDU, SILOVANJU, PROGONIMA, MUČENJIMA, PLJAČKANJU, UBIJANJU DJECE... TO TREBA PROMTNO IZBRISATI IZ POSTOJANJA!!!!

Neu’ zbi allah

Čak ni velika Amerika, Kanada, Australija, čak ni čitava Evropska unija, čak ni čitava organizacija islamskih zemalja nisu uspjele da skupe više od 84 glasa, a Lagumdžija se hvali da je to on. Čak 38 kosponzora i to najvažnijih, najsnažnijih država jedva je uspjelo da izlobira, ubijedi i to mjesecima još samo dodatnih 46 zemalja, a on se hvali – poručio je na kraju Senad Hadžifejzović.

Prvo govno nemoj se krivo predstavljati

PRVO SVINJO ILI VEPRE EMOJ SE KRIVO PRESTAVLJAT JR ZNAM DA SI MUSLIMAN ka Brkica Da si reformisani jevrej sa nacijom iz religije, znam da si ☦ daeshevski 🐒🐵

Bošnjak

nije tebe i ekipu marsal sa svojim poznatim službama na vrijeme pritego, šarafi *****tili...

Samo ukidanje TERORISTICKE Islamske Dzamahirije

OBAVEZNO UKIDANJE ČEETNIITETA!!! NE MOŽE POSTOJATI VIŠE TVOREVINA ZASNOVANA NA GENOCIDU, SILOVANJU, PROGONIMA, MUČENJIMA, PLJAČKANJU, UBIJANJU DJECE... TO TREBA PROMTNO IZBRISATI IZ POSTOJANJA!!!! ka UKIDANJE ETNIČKE ČEETNIČKEE!!!! cim ih Ameri puste niz vodu a to ce biti PRIJE ili KASNIJE---a onda po turad PUT pod noge pa za Tursku PRAVO---odneo vas DjAVO-----Henri Kisindžer: „Biti neprijatelj Amerike može biti opasno ali biti prijatelj je fatalno!

Samo ukidanje TERORISTICKE Islamske Dzamahirije

BOSNA I HERCEGOVINA OSTAJE NEMA pc entiteta! ka Aneri su jasno porucili! Henri Kisindžer: „Biti neprijatelj Amerike može biti opasno ali biti prijatelj je fatalno!

Prometheus

Čak ni velika Amerika, Kanada, Australija, čak ni čitava Evropska unija, čak ni čitava organizacija islamskih zemalja nisu uspjele da skupe više od 84 glasa, a Lagumdžija se hvali da je to on. Čak 38 kosponzora i to najvažnijih, najsnažnijih država jedva je uspjelo da izlobira, ubijedi i to mjesecima još samo dodatnih 46 zemalja, a on se hvali – poručio je na kraju Senad Hadžifejzović. ka Neu’ zbi allah Evo Hadžfejzoviću stara kljusino počeli su te cidaši citirati, zbog tvojih ekskluzivno-defetističkih sranja, glupane nad glupanima.

***

***

/ Najnovije