Senad Pećanin: Zašto Schmidt sprovodi Putinovu agendu u Bosni i Hercegovini?

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Jasno

Da bi Njemacka sklopila tajni ugovor sa rusijom o isporuci plina i nafte morala je pristati na dogovor sa putinom u svezi BiH

Hercegovac u Bosni

Nažalost srpski i hrvatski narod je okrenut, vecinski Srbiji i Hrvatskoj a bošnjacima se nameće bliskoistocna diktatura na maloj ogradjenoj teritoriji.Prestrašno.

Malo morgen

Da bi Njemacka sklopila tajni ugovor sa rusijom o isporuci plina i nafte morala je pristati na dogovor sa putinom u svezi BiH ka Jasno To je sigurno jer je Njemacka sa razvojem daleko ispod nivoa drgih drzava. Taj gas im je neophodan da ne bi zaostali jos vise. Bosna im nije cacevina, da preko nje sredjuju racune

zasto izetbegovic sprovodi iransku

politiku da nebi irana i poturica bosna bi bila mirna

zasto izetbegovic sprovodi iransku

zivio putin zivjela rusija ZIVJELA RUSIJA BOGINJA SVETICA

Gost

Mazlumi bi ratovali uz pomoć Mudžahedina i ostalih. Kako bi ušli, kuda bi došli u vaš kalifat?

Gost

Bude mi žao ovih novinara kad moraju pisati što publika voli čitati. Pećanin nije glup ali, **** ga honorar se mora zaraditi.

Edi

Ako se ovo stvarno desi svi Hrvati i katolici iz SA i drugi gradovo sa Bosnjackom vecinom moraju napustiti iste i drzavne poslove i pravac preseljnje u Capljinu Siroki...itd. Nece istim biti sigurno u SA!

DUDEK Krivousti Njofra

Ajmo BOSANCI i BOSNJE svi koji mogu u Sarajevo BRANILI smo BOSNU krvlju nemojte da je fasista proda za ruski plin

DUDEK Krivousti Njofra

Ajmo BOSANCI i BOSNJE svi koji mogu u Sarajevo BRANILI smo BOSNU krvlju nemojte da je fasista proda za ruski plin

DUDEK Krivousti Njofra

Ajmo BOSANCI i bosnje svi koji mogu u Sarajevo BRANILI smo BOSNU krvlju nemojte da je fasista proda za ruski plin

DUDEK Krivousti Njofra

Ako se ovo stvarno desi svi Hrvati i katolici iz SA i drugi gradovo sa Bosnjackom vecinom moraju napustiti iste i drzavne poslove i pravac preseljnje u Capljinu Siroki...itd. Nece istim biti sigurno u SA! ka Edi Čuvaj se u uskom seli u knin

sparco

Čackali ste mecku.Birali Hrvarima prestavnike.Bivši visoki predstavnici nametali Hrvatima sto su htjeli.Sada ste dosli do toga da Vam nije dosta Komšic nego hocete da preuzmete i ono malo sto je Hrvatima ostalo.Napravili ste to da Hrvate vise nezanima nikakva raspodjela vlasti i ide se na treci entitet a mi cemo svoje politicare dotjerati u red.Tri entiteta napraviti pa neka se svatko bori za sebe.Živjela BiH.

/ Najnovije