Šemsudin Mehmedović: SDA ne smije potpisati Zakon o trećem entitetu!

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Flaster

Svaka čast

Strah mr

Mehmedovicu strah me,a vjerujem i mnogo drugih ljudi da ce nas izdati izetbegovic,jer je podkapacitiran,a drustvo oko njega nazalost misli kao i on.Potpisat ce samo da dobiju jednu malu filfjan drzavicu ,a loja ce naravno s bremenom nestati.Taj izetbegovic i drustvo ce u tursku dok ce ostali gradjani biti asimilirani od strane hrvatske i srbije.

Advokat

Bojim se da ce ova izdaja radikalizirati Bosnjake, dovesti do fizicke eliminacije porodice izetbegovic i unistiti hrvatski turizam za narednih 100 godina. Bit će sigurnije ljetovati na Zapadnoj Obali nego na Jadranu. Bojim se toga scenarija ali Rusija to priželjkuje. Na žalost europsku diplomaciju vodi Boratova rodbina i nekoliko prostitutki predvodjenih Željanom Zovko. To nikakvog dobra ne može donijeti. Gdje ima prostitucije ima i kriminala i korupcije.

SDA

Samo može da prihvati da popuši kurac ko i obično. Predstavnici sebijinih guzova Asim, Fadil,Bakir i ostali, nije vas Bog dao ni za šta, osim da jedete govna,

nasvasta

Sam bi sebi presudio ko bi izdao. Bolje grob nego rob

Zna li neko

Gdje izlaze ovi iz SDA, gdje piju kafu i tako to, pitam za jarana

gost

Malo ko ima smješniji od ovog lika..

BA

Nema ravnopravnijih od drugih, mi se ne bojimo razlaza. Možete ići kud hoćete. Bogom se kunem da ste došli do trenutka istine. Vašeg lajanja i prijetnji, mi se ne bojimo. Razići se možete ako hoćete, ko vam brani. Grumen Bosanske a Bogami i Hercegovačke zemlje neće nikuda van granica. Hajde sada malo lajte!

071

Država u kojoj čovjek bez fakultetske diplome, protiv kojeg se vodi postupak zbog falsifikovanja diplome i kojem je, uzgred, istekao i mandat, zabranjuje ulazak cijenjenom i uvaženom univerzitetskom profesoru se ne može nazvati nikako drugačije, nego obična lakrdija i smijurija. Radovan Kovačević

/ Najnovije