Semir Efendić: Spreman sam preuzeti izvršnu vlast

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

a uvijek sam spreman i

SATRAT ČOJEKA, PA NIŠTA!

Prle

Da Bog da kceri ali Cigani oko kuće hodaju!

Gost

Nećeš ti biti u toj situaciji!

Obicni

Seljak! Papak!

BUUM

Po meni u FBIH I Sarajevskom kantonu ne postoji osoba ili stranka koja je spremna da radi ozbiljno pravedno u korist gradzana ne postoje suparnicke stranke nesto se lizu medzu sobno kao i prije NISTA se ne mjenja nastavlja se stara Prica o dijeljenju kolaca a kradza ima od sake do lakta

BUUM - sjedi, jedan!

Po meni u FBIH I Sarajevskom kantonu ne postoji osoba ili stranka koja je spremna da radi ozbiljno pravedno u korist gradzana ne postoje suparnicke stranke nesto se lizu medzu sobno kao i prije NISTA se ne mjenja nastavlja se stara Prica o dijeljenju kolaca a kradza ima od sake do lakta ka BUUM "gradzana, medzu sobno, mjenja, kradza" ???????? Osnovna škola, a ni srednja nije imala nikakav uticaj na pismenost, sintaksu recenice i sl.

G

Hoćeš al u k...

OK GRESKA al si skontao sta je napisano profic

"gradzana, medzu sobno, mjenja, kradza" ???????? Osnovna škola, a ni srednja nije imala nikakav uticaj na pismenost, sintaksu recenice i sl. ka BUUM - sjedi, jedan!

BUUM

OK GRESKA al si skontao-la sto je napisano profic

Cvjetic

I budali može doći dobra zamisao.

kukuruz

Ovo onaj mentol što je sestri kupio mjesto u Elektroprivredi? Što je čovjeka pregazio i nikada nije odgovarao za to? I da mu sad damo vlast? Kako da ne.

Svasta

"Voda planinskog izvora izgubi čistoću čim počinje vrludati."

Preuzet

ces ti moju qarinu! Papcino odgovarat ces za smrt starca koga si ubio brzom voznjom!

Ask

Ovo je SDA škola , budne li se kanton gradio ko ovaj prelaz na boljakovo ima da šeher budne ka njujork za jedno 150 godina.

Aziz Tafro

Gluho bilo

Rezf

Ideš ti u zatvor prije oktobra

Neko ko zna

Ti si rumenko pa rumenko. Za tebe je samo livada kakva izvrsna vlast kakvi bakrači. Daleko si ti od izvrsne vlasti.

/ Najnovije