Semir Efendić: "Ovo Dodikovo ponašanje je vrsta psihološkog zlostavljanja svih građana BiH"

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kako svih gradjana i kojih

ako je Dodika izabralo skoro 300.000 biraca na demokratskim izborima? Koliko je tebe biraca podrzalo i to samo u opcini Novi Grad Sarajevo, 30.000 ili 10 puta manje?

***

***

Trenutno

Odmah pod hitno podnijeti tuzbu protiv dodika zbog uznemiravanja gradjana i pozivanja na rat.

Dirkanje

Mile psihološki zlostavlja poštene gradžane. Sad bi psihijatar ala Radovan sjeo ko budali šamar da liječi unesrećene. Ustvari, dobro bi došla brigada psihijatara da im pregleda glavuše!

Gost_Radio_Sarajeva

Kakvo zlostavljanje? Na budalu ne treba obraćati pažnju.

Žepče

***

Gost_Radio_Sarajeva

***

Psihijatar Alan Ford

***

Joja

Odvratan mi je krmak iz Laktasa,ali ni ti rumeni ubico mi nisi nista drazi. Ssd kad ti se ugasi stranka opet leti Bakiru ljubi ruku,mada nikad nisi ni prestao.

dostupni svi lijekovi, prisutni na evropskom i svjetskom tržištu.

dostupni svi lijekovi, prisutni na evropskom i svjetskom tržištu.

Najveci bot sdfa je Efendic

bio je trojanac u novoj garnituri vlasti u entitetu FBiH ali su ga brzo procitali i izbacili. Rijetko odvratan lik, pun samoljublja i egoizma. Sa SBiH je zapecatio svoju karijeru

Rolex

Lijepe riječi su ukras!

Zlostavljanje gradjana je tvoja pojava

jer si ubio pjesaka i izvukao se. Valjda si neuracunjiv jer si preletac???

Opa Đurđa

Ubica penzionera u Kovačićima rumena lica. Papak nad papcima, ukratko đubre od čovjeka. Je li mu allah oprostio što je pogazio čovjeka? Ide li redovno na džumu, u prvi saf?

Sta

Sta vas briga za naseg predsjednika, birajte svog i komentarisite onog kog izaberete.

/ Najnovije