Semir Efendić odgovorio na Komšićeve tvrdnje o Amerikancima

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Panzer

Sejdo džamijaš se sav deformisao od pelinkovca i konjaka

Da on zna sta je konjak!

Sejdo džamijaš se sav deformisao od pelinkovca i konjaka ka Panzer .......... Njemu je ¨konjak¨ Zvekan... kao i vecini citatelja ovdje.

Hmmmm

dzamijas i konjak ili taj Zvekan kako navodite, ne mogu zajedno. Znam puno ljudi koji idu redovno u dzamiju (dzamijasa) , ali NIKO se ne alkoholizra od njih.

Samo jedno da kažem gospodinu Efendiću

Htjeli mi to da prihvatimo ili ne nažalost to je istina što zlatni ljiljan Gospodin Komsić iznosi.Zar se niste uvjerili u ratu da su kontrolisali samo bošnjačku ARBiH zar nisu nam embargo uveli da se ne branimo. Kako u ratu sad još više u miru.Bosnjaci da se potisnu jer da vlada musliman državom za te naciste je nepojmivo.Imamo primjer u Arapskim zemljama gdje je Vatikan naseljavao krisćane 60 tih 70 tih godina u poslije da okupiraju da ne bude muslimanska samo zemlja.NATO i EUFOR su ovdje nama opet ruke da vezi i iči da pobiju sve što je bošnjačko i da mora biti njihov neki Satana da vlada našom Državom .Šta mislite zašto su naseljavali na Balkan stoku sa Karpata koji sebe proglasili srbima i hrvatima .Zato da bi bili remetilacki faktor i da se muslimansko stanovništvo uništi.T.j.bosnjaci u svojoj zemlji

Prometheusdeux

***

Holiday

Htjeli mi to da prihvatimo ili ne nažalost to je istina što zlatni ljiljan Gospodin Komsić iznosi.Zar se niste uvjerili u ratu da su kontrolisali samo bošnjačku ARBiH zar nisu nam embargo uveli da se ne branimo. Kako u ratu sad još više u miru.Bosnjaci da se potisnu jer da vlada musliman državom za te naciste je nepojmivo.Imamo primjer u Arapskim zemljama gdje je Vatikan naseljavao krisćane 60 tih 70 tih godina u poslije da okupiraju da ne bude muslimanska samo zemlja.NATO i EUFOR su ovdje nama opet ruke da vezi i iči da pobiju sve što je bošnjačko i da mora biti njihov neki Satana da vlada našom Državom .Šta mislite zašto su naseljavali na Balkan stoku sa Karpata koji sebe proglasili srbima i hrvatima .Zato da bi bili remetilacki faktor i da se muslimansko stanovništvo uništi.T.j.bosnjaci u svojoj zemlji ka Samo jedno da kažem gospodinu Efendiću

Husein-Kap-Gradaščević

Ovaj Zeljko je politicki mrtvac odavno, i da nije bosnjackih glasova koji misle da ce tako odrzati neki balans ovaj ne bi postojak uopste Vlasicki alkos!!!! Buduci da su HNS tj.HDZ dobili od Schmidtha ono sto hoce Zeljko Komsic postaje ne bitan pa ce da vidi sljedece izbore ko ce da glasa za njega!!!! SBB i Radoncic bice pojam osvajanja glasova za njega!!!

/ Najnovije