Semir Efendić objavio video: U kratkom isječku cijeli se skandal vidi

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

1

U cemu je problem, treba javno glasanje biti kao u skupstini. Samo se kod nas ubice mogu kandidirati, a onda jos gori od njega ga biraju da ponovo bude nacelnik.

moke

Ako treba i istom kasikom svi cemo jesti, samo da crkne SDA gamad.

Kasim

E Dinokio, Dinokio, nećemo više tako. Moraliziraš nam svima od jutra do mraka a skužiš se ovim sramotnim trikovima. Moglo se naslutiti: Đe mnogo huči- plitko je.

Hahahahahahahahaha.................

Cetvorka 007 . Hahahahahahaha...

Re moke

Ti vec jedes govnjivom kasikom. Nemoj zaboraviti da je polizes !

suljaga

A sto ovaj tuhljavi ubica hoce reci sa ovim? Politicari koji ce prodati svoju mamu za pare i gdje him gazde ne vjeruju sekunde. Nasi politicari su olos neopisana.

JA1

Protiv kakve seljacke bagre moraju da se bore ne bi me cudilo da kamere na glavama nose. Protiv SDA su sva sredstva dozvoljena i ako je ovo Dinina ideja on sigurno zna zasto je to potrebno, zna on protiv kakvih seljacina se valja boriti.

svašta

Ovaj čovjek je stvarno bolestan, posavjetuj se sa liječnikom, ne treba te biti stid - i to je za ljude. Mentalno zdravlje je bitno!

Komentator

Hmmm, a mozda je ova druga olovka na stolu bila sa kamerom, pa cetvorka prokuzila i koriste obicnu?

/ Najnovije