Selmo Cikotić negirao krivicu

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ludilo u Bosnjaka

ne moze biti opravdanje za zlocine

Gost

Jeli ovo Mlaćo s njim?

Ludilo

ne moze biti opravdanje za zlocine ka Ludilo u Bosnjaka koje je izazvalo kolektivnu bosnjacku amneziju

DEJA VÙ

Uvijek, uvijek ista priča...- na svim ovim etnolobotomiranim stranama. MI smo uvijek ŽRTVE, ONI drugi i treći su KRVNICI I DŽELATI. NAŠI MOMCI su HEROJI, A NE ZLOČINCI. Tako je i s ovim jadom. Ali što ćemo sa ŽRTVAMA? Svi su kontinuirano stradali nesretnim slučajem ili se radilo o pandemiji suicida? Ovdje nema budućnosti bez katarze za svakoga u " vlastitom dvorištu" . Preciznije, njegovom dijelu dvorišta u ovoj jednoj bosanskohercegovačkoj kući. Domu za sve koji ovdje žive, a zapravo, trenutno, jedva preživljavaju.

Haha

Selmo i kompanija ne moraju brinuti pošto je svjedok izvršio samoubojstvo pred očima istražitelja. Muslimanski mediji to nisu smatrali bitnim objaviti. A tu je i američka ambasada ako bude trebalo što “pokriti”.

Gost

Ako Ameri odluče (u skladu sa svojim interesima) Cikotić će biti oslobođen a žrtve će biti osuđene. Nema logike ali...

i tebi i amerima jebem mater!!

ubili ste jedinog svjedoka, jedinog muslimana koji je htio biti pošten i imao savjest, što je u vas gadova i post-turskog smeća inače nemoguće. *bali te ameri koji te štite!! CRKOtiću, smeće crnogorsko, lažni bolešnjokače, RATNI ZLOČINČE, diko islamističke, terorističke bande el-džihadi reiSSa i onog gada živkovića, mat ti *bem ******!

/ Najnovije