Selim Bešlagić: S Borišom Falatarom zajedno i tačka!

Radiosarajevo.ba
Selim Bešlagić: S Borišom Falatarom zajedno i tačka!
Foto: Naša stranka / Selim Bešlagić, Boriša Falatar i Edin Osmanbegović u Tuzli

Govoreći o predstojećim izborima, Selim Bešlagić, nositelj kantonalne liste Naše stranke u Tuzli, posebnu pažnju je posvetio ratnoj retorici jednog dijela političkih subjekata, koji izbornu strategiju zasnivaju na konfrontaciji i pokušajima osporavanja svakog legitimiteta svojim oponentima.

Saopćenje Naše stranke prenisimo u cijelosti:    

„Rat je završen prije 23 godine. Svaka politička kampanja koja se zasniva na pričama o ratu je krajnje kontraproduktivna. Mi u Bosni i Hercegovini trebamo da vodimo kampanju za budućnost. To je jedini način da zadržimo Bosnu i Hercegovinu kao prosperitetnu državu“.

Edin Osmanbegović Sekunda, nositelj liste za Parlament Federacije BiH, rekao je da nas svaki politički govor o ratu vraća u prošlost: 

„Nama ne treba povratak u prošlost, nego povratak budućnosti. Nama treba razvoj. A za to su nam potrebni sposobni, dobri, mladi ljudi.“

Prema riječima Selima Bešlagića, Boriša Falatar je pravi čovjek kakvog Bosna i Hercegovina treba.

„S Falatarom zajedno i tačka“, poručio je legendarni tuzlanski načelnik.

Bešlagić i Osmanbegović su još jednom snažno podržali kandidaturu Boriše Falatara za Predsjedništvo BiH.

Falatar, Osmanbegović i Bešlagić zajednički su posjetili 12. međunarodni poljosajam u Breškama kod Tuzle, navodi se u saopćenju Naše stranke.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije