Sejdić: 'Bojim se da presuda nikada neće biti provedena dok su na vlasti Dodik i Čović'

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Semir

Lijepe riječi su ukras!

E za ovo

Treba da se bore svi. Protesti svake sedmice

Ali,

bitno je da vi kmecite pred zapadnim hipokritima.... A sto vam nema nista od toga, to je vama sekundarno. To vi shvatite tek iz druge.... Jadno, jadno....

Rgh

DABOGDA SE OBOJICI NI ZA TRAG NE ZNALO, ONI SU NAM DONIJELI SVO ZLO

33

Lijepe riječi su ukras!

jaca

Treba da se bore svi. Protesti svake sedmice ka E za ovo Fakat, dok nas hiljade ne izađe i dok ne budemo istrajni drugačije ni ne možemo pobjediti ove nacionaliste i skinuti okove Dejtona

Haha

Neće ni nakon što oni odu. Za to što ti hoćeš treba ići u džihad dragi

adi

a bakira ne spominjes uhljebljeni firanu, ti ko onaj finci 30g muzes bosnu, i nesto se bunis, mars u tri pm, tvoji skupljau zeljezo, a ti milione

Dobro zboris

Hajde to objasni konakovicu,forti i njiva premijeru,nemogu ljudi biti u fotelji ako se primijene odluke sudova

Ne bojim se

Covic,dodik,vucic,milanovic,plenkovic i ostali su prolazni poput ovog trenutnog nevremena i povjest ce te fasiste tako i pamtiti.

za 33

Lijepe riječi su ukras!

mile

koji bolan "ostali? sve su to muslimani željni vlasti i fotelja. Ništa drugo. A BiH je davno i nepovratno podijeljena. Dok bošnje to shvate, tek tada možemo ići dalje.

Eto ga

Sejdic produzena ruka SDA! Koliko mandata 'ostalih' si ustupio SDA? I sada nesto pricas a lijepo zivis od politicke retorike.

Gost

Covic,dodik,vucic,milanovic,plenkovic i ostali su prolazni poput ovog trenutnog nevremena i povjest ce te fasiste tako i pamtiti. ka Ne bojim se Da, kao sto pamtimo Turke i njihov zulum koji su provodili, i fasiste iza sebe ostavili.

/ Najnovije