Šefik Džaferović: Republika Turska uvijek pomaže BiH, hvala Erdoganu

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dragan

Mozda Erdogan pomaze, ali ti i konvertit Zivkovic odmazete decenijama. FBiH je gora od Zanzibara.

Kako

A kako nam to Turska pomaze Dzaferovicu? Time sto je stavila cizmu na BiH, sto je zaustavlja u bilo kakvom napredovanju jer Turskoj nije u interesu da BIH ide u EU. Dzaferovicu javno objavi koliko je BIH duzna Turskoj? Ako je to pomoc da nas uvlaci u dugove onda daleko kuca i tebi i Turskoj.

Bosnjak

Vodi ga sebi kuci je…. Te on

Moel

Cetalju federacija je svica za tvoj genocidni entitet da ne radite po federaciji ne bi slamu imali da jedete smetljaru

Dla

Kako je dobar ovaj Erdogan, ma najbolji na svijetu. Idioti nasi Bosanski , ako je on za koga dobar onda je to za njegovu drzavu. A nas zarezuju samo kad nas kako mogu iskoristiti.

Role

A kako nam to Turska pomaze Dzaferovicu? Time sto je stavila cizmu na BiH, sto je zaustavlja u bilo kakvom napredovanju jer Turskoj nije u interesu da BIH ide u EU. Dzaferovicu javno objavi koliko je BIH duzna Turskoj? Ako je to pomoc da nas uvlaci u dugove onda daleko kuca i tebi i Turskoj. ka Kako O čemu ti bolan sereš? Kako je Turska stavila čizmu i čime to Turska zaustavila BiH u napredovanju? Ovo samo budala i totalna neznalica može izjaviti,

Pehlivan

Niko se ne zna uvuć u dupe, kao Džaferaga. Godine su to poltronstva, podaništva i svakojakog bezkičmenjaštva.

/ Najnovije