Džaferović žestoko odgovorio Milanoviću: Nepristojan gost u tuđoj kući

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Eee

NEKA MILANOVIC PROCITA USTAV I IZBORNI ZAKON BIH PA CE SAM SEBI ZACEPITI USTA. PO ISTOM BIRAN COVIC TRI PUTA I TADA JE VALJAO. NAVIJA ZA HDZ...

Mostar

BiH je nasa drzava i u nju je nas Milanovic dobrodosao

persona non-grata

Da li je moguce uputiti diplomatsku notu Hrvatskoj i EU ili proglasiti bahatog i nepristojnog Zorana Milanovica personom non-grata u Bosni i Hercegovini, zbog konstantnog vrijedjanja i ponizavanja nase drzave i gradjana Bosne i Hercegovine i svih ostalih -fobija koje kroz svoje izjave izrazava? On je nedostojan pozicije predsjednika jedne drzave!

ima li iko iz vodjstva nase drzave

da prijavi ovog siledziju EU kao osobu koja velica UZP i ratne zlocine time sto je osudjenom i presudjenom ratnom zlocincu Glavasu vratio ratna odlikovanja??!

Damianusdarcus

BiH je nasa drzava i u nju je nas Milanovic dobrodosao ka Mostar ... kao i mnogi turisti iz Hrvatske i drugih zemalja!

Ko

Kme, kme, i njega nek kazni Incko, mi smo ovdje vlast lizaci guzice stranjske i pozivamo ga da kazni svakog ko ne misli kao mi. Kme, kme, evo radio sa ce velicati nase odgovore svakome, kme,

Nino

Kod tebe nije ni dolazio, niti na 23% vašeg teritorijateritorija .. Kakav gost.. I o čemu pričate..

Istina...

Kad je u pitanju siromastvo,jesmo zadnja rupa na svirali,mi smo davno dotakli dno dna.mi smo najveca bijeda od svih naroda u svijetu. Samo bosnjaci su podanici i robovi savremenog doba.

Koel

Jeb li vam gospu stoko fasistika treba vam zabraniti prolazak orema sjeveru i ulazak u istocni mostar uzpovci

Fazlinovic

Sta ti nino smatras svojim? teritorijem.mozda srednju bosnu. Malo morgen niste s cijelom hrvatskom vojskom i tenkovima necete ni u miru svojatat svojim teritorijem.ni u kom slucaju nemoze vama pripadat.o ovog sda teroristu nebi niko trebao uzimat ozbiljno,bolesni i senilni sda terorista.

chim

OPET 350 000 glasova za Želju! Ma za bilo koga ali protiv Čovića i njegove gamadi!

chim

OPET 350 000 glasova za Želju! Ma za bilo koga ali protiv Čovića i njegove gamadi!

chim

OPET 350 000 glasova za Želju! Ma za bilo koga ali protiv Čovića i njegove gamadi!

chim

OPET 350 000 glasova za Želju! Ma za bilo koga ali protiv Čovića i njegove gamadi!

Eto

Ovi ko chim su najjaci, eto sta osim inata ti imas id Zeljke, cuga, skija, svasja se sa srbima i hrvatina sa saopstenjima jer ga niko nigdje i ne prima i mi kao sretni u FBiH. Zeljko je realni kapacitet jednog nocnog cuvara u opstini nekoj, ali posto se nadurava sa srbima i hrvatima ni za sta, onda je kao dobar. Eto ti inat, zivi od njega, ja mislim da je smece svakako, nek suti lize Bakiru da bar on ima poziviju jer mu je stranka umrla.

E pa sad, pa i boshnjaci iz Hrvatske su glasovali za Milanovića i mnoge hrvate kao državljane

Tako je zapravo ranije bilo. A kod nas u BiH poput Komshicha, i trezorski kozojeb i radoboljski ovcoshtrc (Bakir i Chovich) zagovarali NATO chlanstvo BiH i sporazum sa Rusijom o nenapadanju na neodređeno vrijeme.

Lulu

A ti u Zeljko nepristojni domacini u svojoj kuci. On je mozda uvrijedio vas koji ste minorni na svjetskoj politickoj sceni, a vi ste uvrijedili jednog od najpriznatijih politicara na svijetu, svidjalo se to kome ili ne. Da li ste uopste svjesni kako je to odjeknulo u svijetu?

/ Najnovije