Šefik Džaferović: 'Nećemo biti opozicija državi Bosni i Hercegovini nego nesposobnoj vlasti'

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ljiljan

TI SI OPOZICIJA SAM SEBI

Pehlivan

Nadam se će Bakir ostati na čelu kriminalne organizacije SDA, jer vodi je u totalni raspad. A njen bi raspad, bio opšte dobro za ovo društvo i državu!

Ovaj lik iz budzeta

sa svojom familijom koju je uhl****o u drzavnim sluzbama,svaki mjesec uzme cc 136.000KM!! Naime zaposlio je 63 na drzavne jasle!

uuuu ovaj je hapac ali dobro prikriven!

sa svojom familijom koju je uhl****o u drzavnim sluzbama,svaki mjesec uzme cc 136.000KM!! Naime zaposlio je 63 na drzavne jasle! ka Ovaj lik iz budzeta

Guest

Pa vi ste bili 30 god. nesposobna vlast.Dobri ste bili samo za sebe i svoje porodice,komsije i prijatelje.Lopovi

Toto

Halo, ba, vi ste 30 godina orgijali i ništa pametno niste uradili, a kritikujete ljude koji su juče preuzeli vaša g...a da očiste! Bagro licemjerna!

Guest

Marš sda klošaru, ko te šta pita..

ratni zločinac i

islamski terorist koji nije znao sačuvati fotelju prestolonasljedniku.

Bosanac

Treba prebrojati koliko ima tih Bosnjaka a koliko ima Bosanaca islamske vjeroispovjesti.Pa onda da vidimo koga vi oupste predstavljate?

/ Najnovije