Džaferović nakon sastanka sa Sir Peachom: “Vjerujem da ćemo..."

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

@Pss

500 godina... Age i begovi.. Merhaba :》

Thor

Jao bruke, primitivac sa dna kace koji je do jucer jeo prstima, i jedan SIR. Heej, osoba sa porijeklom unazad stotina godina, i ova papcina. Pa kad ga Sir vidi i cuje (ko zna zna li ijedan jezik) pomislice da bi tip kod njega mogao biti, ne konjusar, neko stalski momak.

TNT

“Rekao sam mu da u BiH osim potrebe da se poštuje OHR, mislim da treba ojačati međunarodno vojno prisustvo. To bi bio mali napor da se postigne veliki rezultat” Al nisi rekao sta on kaze hocel oni poslat svoje snage ili ce mo mi podici ona svo cetiri nova Helikoptera... Samo kukate kao neke stare Babe, posljte ovo, dajte ono, pomozite nam. Pa koga ste se vi to prepali Miloradovog mikrofona. Sta ste se svi usrali, rat nije ni poceo niti ce ga biti a vi se usrali. Kave ste vi to Drzavnici, mal ne reko lideri...

Ljiljan

500 godina... Age i begovi.. Merhaba :》 ka @Pss POTKRALA TI SE GREŠKA 500 OFICIJALNO A PREKO 650 NEOFICIJALNO ŠTO JE I NAJDUŽI PORNIĆ U ISTORIJI ČOVJEČANSTVA!!

Šonene

Još samo fali da Albanija pošalje predstavnika , pa smo kompletni.

/ Najnovije