Šefik Džaferović: Milorad Dodik se ne može promijeniti, on mora otići

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hercegovac u Bosni

E moj Šefik, cuj mora otici.Kako naivno.Pa i da ode, a svi jednom odu, doci ce drugi, s istom mantrom, mozda i gori. I ne ,nece se umoriti.A pravo pitanje je imate li vi, ikakav plan, osim da pisete dopise i trazite reakcije visokom predstavnika i sl.

UH

>>E moj Šefik, cuj mora otici.Kako naivno.Pa i da ode, a svi jednom odu, doci ce drugi, s istom mantrom, mozda i gori. I ne ,nece se umoriti.A pravo pitanje je imate li vi, ikakav plan, osim da pisete dopise i trazite reakcije visokom predstavnika i sl. ka Hercegovac u Bosni<< Cuj otici. Treba ga zaustaviti , pod br. 1. Pod br. 2, nije ni vama mnogima 'Maslo za Ramazana'. Eto ste odjuturumili, imate oraha u dzepovima, jadni ste mediokriteti koji nista niste uradili za svoj narod.

Boom

Ni ti se ne možeš promjeniti pa zato i ti trebaš otići

Odgovornost je na trojici nepodobnih i njihovim sljedbenicima

Jednostavno, Dodik, Izetbegovic i Covic moraju snositi odgovornost za sadasnju situaciju, a ne samo otici. Zakuhali ste situaciju u drzavi, da 100 pametnih ne mozes rijesiti vas buckuris. Izbrati mlade ljude sa znanjem i ambicijama koji zele unaprijediti zivot i napredak drzave a sve domace izdajnike svih boja polako zakonski sankcionisati i na odgovarajuce mjesto poslati.

RS

Jadan ste vi podanicki narod. Samo se uvlacite Zapadu u ***. Prosite, lazete, zavadjate. Dozovite se pameti dok i tu Alijinu fldzan drzavu (23%) niste izgubili. Sjetite se, on je htio cijelu BiH za vas muslimane na pocetku rata.

Bosanac

Lajace i drugi isti su oni moraju u Smrdiju preko drine

Guest

Guest Pa Visoki predstavnik gospodin Scmidt je rekao da na slijedecim izborima ga nece biti.

XXX

Jednostavno, Dodik, Izetbegovic i Covic moraju snositi odgovornost za sadasnju situaciju, a ne samo otici. Zakuhali ste situaciju u drzavi, da 100 pametnih ne mozes rijesiti vas buckuris. Izbrati mlade ljude sa znanjem i ambicijama koji zele unaprijediti zivot i napredak drzave a sve domace izdajnike svih boja polako zakonski sankcionisati i na odgovarajuce mjesto poslati. ka Odgovornost je na trojici nepodobnih i njihovim sljedbenicima Eh, drugar. Hiljade ih ko vampiri sisu krv iz ove drzave i glupog naroda koji za njih glasa. Mi smo u manjini koji ne glasamo za mediokritete. I ne moze nam biti bolje, dovukli su nas, obicni narod, na rub rata i nestanka. Koga mladog izabrati kad su svi otisli?. Imadoh mlade kolege, sad u 40-tim, inzenjeri elektrotehnike i masinstva iz gradskih porodica, sa znanjem jezika, otisli. Opet ce zaloziti obican narod. Da smo pametni.....znas

/ Najnovije