Šefik Džaferović: Dodik se igra s Trojkom. Trebao nam je snažan probosanski blok, a ne ovo

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosna bez sna

Ne znaš šta je gore: ovi esdeaovski gerijatrijski mediokriteti ili budućnost Stranke, a la Čakija Zahiraga i slična fauna. A svima njima treba samo jedan blok: PROBEGOVATSKI. Kao Neformalno, treći- paradržavni pandan HB i RS-u. Jedan od ovdašnja tri neofeudalna rezervata u kojem će do Sudnjeg dana parazitirati na grbači svoga naroda. Vječno očuvanje mafiokratske svemoći iza laži i mimikrije " probosanskog" i "graDŽanskog". Mantra ketmanskog licemjerstva. Bratski, ruku pod ruku, s Čovićevom hipokrizijom i Dodikovom dvoličnošću.

Bosna bez sna

*Kao, neformalno, treći- paradržavni pandan HB i RS-u.*

***

***

TI...

...se nasao pricati??!! Kako je uopste moguce da si u medijima?

***

***

Joja

Pa šefikuse sta ste uradili ti i tvoj gazda . Revizija da je prosla moglo se sve naplatit od Srbije u milijardama odštete. Vepar iz Laktasa bi bio manji od makovog zrna. Zato nemate apsolutno nikakvo moralno pravo da vi nekog pozivate Na probosanski blok. Vrati se u saksiju

***

***

Poslije j…nja nema kajanja

Handrili ste ovu drzavu za svije potrebe tri decenije i sada, kad su vas izbacili EU i USA, pokazijetw znanje o vidjenju iste??? Pa ko je lud da vjeruje sdfa mafiji?

Hibisk

Hibiskus

Jas23

Strasno je vidjeti starijeg covjeka koji zivi zivot fikusa. Ovi mali, primitivni , zaostali i nepismeni ,zeleni su najveci sljam BH drustva!

***

***

***

***

Gost

PROBOSANSKI BLOK je floskula. Kome nije jasno da to isključuje Srbe i Hrvate. Ne mislim na spomenute Komšića, Dunovića, Miletića i slične ljude bez identiteta i karaktera koji koriste situaciju za punjenje džepova.

Namćor

Niko vas ne voli zeleni štakori.

/ Najnovije