Šef bh. diplomatije Elmedin Konaković iz Washingtona: BiH je vraćena u fokus velikih svjetskih sila

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BiH

Sta kazes glupsoneeeee

ha ha

Ali isključivo zbog problema, a ne nekih dobrih stvari..

Covjek koji zna

His uhljupe Kupio si diplomu nastavnika fizickog i nije te sramota biti Ministar …Narode jeste glup blago vama……..

Prometheus

Kakav diletant, glumi ministra a ne zna da je BiH u fokusu al Amerike i nekih zapadnih zemalja koji joj pripremaju zlo, podjelu, uništenje, na Balkanu sukob i ostalo a sve u korist svojih prijatelja nazi Srba.

A jest

Sve ste u pravu ali je za Biserku Turković ovaj difovac svijet izmislio

batal

Ovaj lik je ili VELIIIIIKI IZDAJNIK ili VELIIIKA BUDALA čuj ovo srbija mu preko dodika razbila državu izvršiala državni udar a on govori o izolaciji političara o saradnji u OBRAZOVANJU i naprektku ka EU.KOGA BOLAN PRAVIŠ BUDALOM NA OVAJ NAČIN OSTAJEŠ BEZ DRŽAVE IDIO.EEEEE.Tvoj ministar sigurnosti ti obećava da će ti srušiti "granice" a ti baljezgaš o EU kažem ili BUDALA ili IZDAJNIK.....

***

***

/ Najnovije