Sebija Izetbegović uživo na televiziji pokazala indeks: Sve je upisano i ovjereno

/ Komentari (30)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tuner

Nije problem u indexu sa redovnog studiranja. Sta je sa izmisljotinama kasnije hanuma???

I ja imam index

sa tri fakulteta… kao i hiljade ostalih

Buaha

Koliko si platila taj lazni index? Je li to sredio samir fazlinovic?

Amanjarabi

Poučena iskustvom čuva index kod pravnog opunomoćenika!!!!!

MrziteljPDA

***

Ma ja, vidis, sve je u dure.

Idem se ja sada fino po istilahu razbolit, samo da me lijeci doktorica Sebija! Ona ima da me uradi, bit cu zdraviji nego kad sam bio mladic. Jer zna zena, sve je redovno zavrsila, ima cak tri indeksa! Ja joj moram u ruke!

Uspjeli su u medjuvremenu

Platiti milion u Zagrebu i eto ti nov novcat index

Bravo

***

***

Lijepe riječi su ukras

Bravo

Lijepe riječi su ukras

nasvasta

Samo magarci još mogu vjerovati bandi iz SDA.

MrziteljPDA

Lijepe riječi su ukras

🤔

&gt;Hadžikenjović, Konjaković i ostali uhljupi, pokrijte se mokrom ponjavom, stokooo ka Bravo<<seljacino,ovo moze svako iole informaticki pismen napravit,diploma dokazuje skolu.nek sud zavrsi posao pa onda bleji.

hmmm

index po zavrsetku studija ostaje na faxu...

***

***

Bosanac

***

Jole

***<<dere ona i njena sda zadnjih 30 godina

zoran

koliko će ih sad morati *****iti :-)))))))))))))))))) .... kao i ovi negativni komentatori u stilu srpske nauke i znanosti :-)))))))) al ga vam je šuknula :-)))))))))))))))

Hvala Hayatu

Sad će i moja nana pomisliti kako se baš index/i čuvaju kući u sehari pa našu jadnu paćenicu Zabiju okrivljuju pravu - zdravu. Hvala Hayatu mogao bi nekad snimiti i objekte ba ukcsu, krenuvši od wc i osnovnih medecinski potrepština.... Pa da vidi moja nana i to!

Hvala Hayatu

Što je našeg stručnjaka za maline i respiratore udomio u svojoj zgradi u Vogošći pa se on može rahat baviti malinarenjem!!

Djd

Index dokazuje,studiranje,ali ne diplomu

Naravno

***

index miriše

***

Hahahahaha

Hahahahaha Hahahahaha koja smradulja! Kako ponizava citav jedan narod!

Index?

Znali smo mi u raji ovako jednog lika, isto se hvalio indexima, ali nikad ni jedan fakultet nije zavrsio..samo ih je upisao :))). Gospodja ne zna da se indexom moze obrisati....da ne kazem sta. Validne su samo diplome i certifikati koje izda fakultet, a koliko znam univerzitet u Zagrebu je rekao da tamo nikada ni jedan ispit nije polozila - pametnom dovoljno!

Gh

Ma mozes imati i 50 indexa, ali to ne znaci da si zavrsila ijedan od tih studija, samo da si upisala. Samo diploma dokazuje da si zavrsila bilo koji stepen studija, a ti nju NEMAS i tu sva prica zavrsava. Mozda si u medjuvremenu kupila ove indexe i diplome kao osmica, pa ih proglasila tajnim dokumentima. Sa zagrebackog univeziteta su rekli da tamo nikada nisi bila ni upisana a kamoli zavrsila, da i njih mozda neces tuziti?

***

Tursku

***

***

Džačka knjižica

Možda postoje u nekim mjestima i običaji da se čuvaju i džačke knjižice - zlu ne trebalo!

Zong

Nije problem imati Index, imaju ga i svi propaliteti na fakultetima, nego diploma. Diploma iz Zagreba, ne iz Travnika, ne sa Pala, sa Bojanove poljane prije nego sto ce krave u stalu odvesti...

/ Najnovije