Sebija Izetbegović ostala bez zvanja redovne profesorice na Medicinskom fakultetu

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hahaha

Lijepe riječi su ukras!

ovo je napad na islam!

novi nasrtaj na bošnjake, većinski i temeljni narod u njihovoj državi bosni!

Nedovoljno znanje iz povijesti domovine

Cobancica bila i ostala. Hahahaha...sve vam je fake, od nacije, preko jezika i povijesti ka Mostar Citajuic tvoj komentar dolazim do zakljucka da si neupucen i neinformisan uopce a narocito vezano za ovaj slucaj. Dosticna osoba je porijeklom iz Crne Gore , pa na osnovu postojece situacije ne mozes govoriti za jedan dio naroda u Bosni i Hercegovini. Nauci sta je nacionalnost a sta je vjerska opredjeljenost. Zato hercegovac , knjige u ruke i prosiri svoje znanje, ubuduce komentarisi sa argumentima a ne samo zasnovano na trac informacijama koje si cuo na sijelu uz gange.

ovo je napad na islam!

Ljudi meni je žao, evo suze mi niz leđa krenule ka Ne pijem dok Paja vozi i meni suze liju, evo zove me komšija, pita jel to u mene poplava!

Adi

Lijepe rijeci su ukras

Džafer

Ovo je pravi DŽIGI BAU

Adi

Lijepe rijeci su ukras

prikinu će je srce

mora će kod hećima, al proovog!

Jes da ona ima srce...

Lijepe riječi su ukras!

Sarajevo

Sad otkaz, pa oduzimanje imovine! Onda ispitivanje kako je dosla do diplome, pa hapsenje svih!

Nemojte dini oduzimat diplomu

Skupo je placena i najbrze izdata

/ Najnovije