Sebija Izetbegović odgovorila na tvrdnju Asima Kurjaka: Da li je bio mentor ili ne

/ Komentari (29)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

. (.)

Jedna vreca za mog bookira...

vb

Elena, uskoro padaš i ako se nadaš boljem kraju od gospođe čije ime zasluženo među građanima nosiš - varaš se. UPRAVO tako završavate, ti i tvoj voljeni Nikolae. Uskoro.

vb

Ako se čovjek još malo više zadubi u problematiku i strukturu mentalnog sklopa ove žene koja vlada umom onog licemjera kojem je babo ostavio u amanet da bude „prvi u Bošnjaka“, doći će do spoznaje da ni „malu maturu“ nema završenu na regularan način a kamoli nekakav fakultet, doktorat ili profesuru. Ali, nije to toliko bitno. Bitno je da se Bosna i Sarajevo već tri decenije sreću, žive i preživljavaju sa ohološću, neljudskošću, pohlepi, zlu i opakosti ove osobe čije samo ime pomenuti znači ograjisati i samom sebi naslutiti nesreću. Toliko zla u samo jednoj osobi teško je pojmiti normalnome umu. Istorije opet, po ko zna koji put do sad surovo dokazuje Bosni i Bosancu, čovjeku koji samo želi živjeti i raditi kao jedinka dostojna života da je njegov najveći problem isključivo njegovo Vlastelinstvo pa tek onda njegov komšiluk, a koji ga upravo zbog tog vlastelinstva i mrzi, poistovjećujući ga s pohlepnom bagrom što oni objektivno i jesu stoljećima. Nikad evoluiran stav Bosanskih Vlastelina ponovo dolazi do izražaja i sva njegova nesposobnost, neumjerenost i neukost da vlada narodom i dobrima koja ova zemlja ima, u svim formama koje je Bog ljudima podario. Poslije Stjepana Tvrtka, nijedan vladar u ovoj poganoj Državi ali lijepoj Božijoj zemlji nije vladao, niti će više kad bilo ko vladati. I opet ta Bosna opsta, ni sami ne znamo kako. Možda je to i naša kazna. Što OPSTAJEMO. Ova pogana porodica treba ići dole, i ići će, to je sigurno. Kraj ovim nacionalistima i krvoločnim gramzivim fašistima sa svih strana je izvjestan, to je sigurno. Upitno je samo kakvo, veće ili manje zlo će naslijediti njih.

JA1

Ne javlja se danima, Asim sredjivao novu diplomu

Rodjeni

Diploma je ovdje nebitna jer znamo nazalost da nije jedina o ovoj zemlji sa labavom doktrinom ali je sporna ta bolesna, egoisticna i faraonska samozaljubljenost u sebe i tlacenja sve oko i ispod sebe.I da ono umjesto dnevni postaje sedmicni i visemjesecni slucaj ,zato sjasite jahaci apokalipse.

JOSE

SEBI JA DIPLOME ISPRINTALA. A KAKIR MI JE POTPJESO. STA MI MORETE.

Opet ovaj bolesnik VB

Sve do ejdan komentar sa njegove IP adrese:)Koji debil..hajde smiri zivce..udahni duboko...disi debilu...disi ..tako debilcino bolesna..udahni..SMIRI ZIVCE ..RCCCC:)hahaha..koji debil:),islis da neko cita ove tvoje gluposti debilu?:)jhahaha..saam sebi daje lajkove,ahhahahahaha:)

Jasko

Sve do ejdan komentar sa njegove IP adrese:)Koji debil..hajde smiri zivce..udahni duboko...disi debilu...disi ..tako debilcino bolesna..udahni..SMIRI ZIVCE ..RCCCC:)hahaha..koji debil:),islis da neko cita ove tvoje gluposti debilu?:)jhahaha..saam sebi daje lajkove,ahhahahahaha:) ka Opet ovaj bolesnik VB Uh jarane, nadrljo si sada:)Kada ova jadna internet"junacina" pocne da poakzuje lice glasaca TROJKE-vokabular kocijasa:)

Kakav karakter! Fuj! Tvrdi da prof. Kurjak laže!!

.

Sad znam

Seka , hare magare i foodooki su boli mentori kurijaku

Pravda

Neka pokaže fotografije sa odbrane. Neka pokaže stranicu u indexu gdje je potpis od mentora.

getrte

kakav laznjak

Ustasi zi Nove Bile sa deset komentara

Neka pokaže fotografije sa odbrane. Neka pokaže stranicu u indexu gdje je potpis od mentora. ka Pravda Kada Covic i svi tvoji pokazu diplome, Dodik i njgeovi e onda ce i Sebija....ok kmetu?

A DA KVISLINZI U BOSNJAKA NAPRAVE NESTO OKO OVOGA?!

Bosna i Hercegovina će istrunuti na način da će u njoj prestati da funkcionišu organi na zajedničkom nivou, da neće htjeti doći ni Srbi ni Hrvati, jer nemaju interesa da tamo dođu i nakon toga nema BiH. Taj trenutak se približava – rekao je Milorad Dodik za velikosrpsku agenciju Srna. Ova najava blokade funkcioniranja države BiH se već ostvaruje. SNSD i HDZ na državnom nivou godinama blokiraju fonkcionisanje naše zemlje, zaustavljaju i blokiraju većinu odluka. Dodik je još kazao da je BiH “moranje za Srbe, podijeljeno društvo, zemlja koja nema nikakvog smisla” te da “je moguće da Srbi imaju svoju državu”. – Neće niko pitati Bakira Izetbegovića niti on može donijeti odluku o ratu. Može da skupi neke svoje jalijaše pa da on nešto počne da se tuče – rekao je Dodik za Srnu. – To što imate Šarovića koji je spreman da proda interese Republike Srpske za male apanaže i Borenovića je neko drugo pitanje, uvjeren sam da su oni izdajnici i prodane duše – rekao je Dodik. Prema njegovim riječima, Bosna i Hercegovina je zemlja koja je trebalo da bude podijeljena i u vrijeme Dejtonskog sporazuma i ovaj bi prostor napravila stabilnim i sigurnim. Ovako je, dodao je, neko namjereno ostavio neriješenu situaciju u BiH, iz Britanije, Amerike i s drugih destinacija slao svoje početničke diplomate da se ovdje vježbaju ne dozvoljavajući da se to riješi.

ccc

Što ona ima da odgovara??? Da je držaava kako treba, već bi davall izjavu nadležnim organima.

Vrlo čudno...

Vrlo neobično da se doktorat brani u nedjelju (11.6.2000.), da postoji dokumentacija ali ne postoje (nisu objavljene) nikakve fotografije kao demant (bar fotografije sa mentorom i komisijom). Dodatno, u to vrijeme njen svekar je u Predsjedništvu BiH. Pa zar ne bi članovi komisije i mentor željeli fotografiju sa predsjednikom?

Nisam robot

Pa ja ne moga da vjerujem da vas ima još koji ovoj bolesnici vjerujete. Na žalost, naš narod je retardiran i ne zaslužuje bolje-

Koja budala još može podržavati i vjerovati ovoj monstrum-ženi!? Samo oni koje je stavila na platnu listu!!! Samo joj dogorjeva,neće još dugo!

.

Blue

FUJ!!!

papac

Nije mi jasan ovaj kurijak ? Ako je njena edukacija sporna i ako je faslifikovano njegovo ime na doktoratu Što si sutio 30 godina pobogu ? Sto si pustio da operise, poradja zene tolike godine ? Sad si se javio kad obavlja administrativnu funkciju ? Kakvi su njegovi motivi ovdje? da ga rospija nije sta odbila na klinici ?

PravdaBiH

Istina ili ne, ali nesporno je da pravi veliku polarizaciju medju Bosnjacima i slabi politicku snagu Bosnjaka u BiH - nazalost.

Ccxx

Nema krmaca diplomu,tipicna sda lopovska prica.kera lazljiva.

flaster

svaka cast carice.nastavi biti ponos bosnjackog naroda.a ovim cetniskim komentatorima zelim da njihova mrznja srca njihova pojede i da do nikoga drugog ne dopre

Guest

Guest Koliki djon obtaz yreba se.imati pa gledati u ljude i lagati. prof.dr.Kurjak nema razloga lagati zna se ko je on i kakav svjetski strucnjsk.A Sebi jamora.lagati iako su u lazi kratke noge. Tu ce se svasta otkriti.cak i.doktor Srecko Simic je jako potkupljiv bio.Radio u bolnici Zehra Mujdinovic. na ginekologiji. Mojoj prijateljici dao potvrdu da je trudna da bi.joj muz koji je radio u Njemackoj dobio benefite.Ima jos toga tesko mi pisati. A tek stanje Alija mu dao za snahu sina jedinca.

Guest

Guest Koliki djon obtaz yreba se.imati pa gledati u ljude i lagati. prof.dr.Kurjak nema razloga lagati zna se ko je on i kakav svjetski strucnjsk.A Sebi jamora.lagati iako su u lazi kratke noge. Tu ce se svasta otkriti.cak i.doktor Srecko Simic je jako potkupljiv bio.Radio u bolnici Zehra Mujdinovic. na ginekologiji. Mojoj prijateljici dao potvrdu da je trudna da bi.joj muz koji je radio u Njemackoj dobio benefite.Ima jos toga tesko mi pisati. A tek stanje Alija mu dao za snahu sina jedinca.

NRW

Ponavljam, Kurjak ima demenciju. On se ničega nesjeća ako nije koverta dovoljno debela.

N.G

Ovo me poseća na film Masmediologija na Balkanu sa legendom Gidrom

Ero

Toj osobi poznatog političkog i upravljačkog apetita sa tada tako jakim prezimenom, niko nije smio stati na put. Čudi me da nije izabrana za američkog predsjednika-cu... Od toga nema ništa, ona je vladala, ona vlada i ona vladat će...

Bošnjak

Lj-Lj komora KS se nikad nije oglasila o katastrofalnom stanju u zdrastvenom sistemu/sustavu, tenderima, nedostacima kadra, profesionalnisti, neuvezanosti sistema/sustava, kašnjenju, potrebnim korupcijama i štelama za najobičniji pregled. Reformi Zavoda. Osiguranju. Uključivanju privatnih praksi... Ali je zato bitna prdsjednikova predsjednica koja je sama sa njim kumovala da se Bošnjački i bosanskohercegovački čovjek nađe na dnu svih skala/ljestvica. Znaju oni koji nemaju rodbinu i "prijatelja" kakav je tretman na KUCS-u. U penziju (minimalnu) kompletna postava SDA sa satalitima!

/ Najnovije