Sebija Izetbegović komentirala navode: "Ne idem nigdje iz KCUS-a"

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

........

Fuj!!!

Ne popstoji odvratnija i mrskija osoba u čitavom Sarajevu.

Sarajevo-forever

Cemo da vidimo hoce li ti i dalje dozvoliti da se igras menadzera i stedis pare, lijekove i *****ijal na ljudskim zivotima i patnji...povrh svega sa sumnjivom diplomom...cemo da vidimo...

Eee

Otici ce ovako ili onako, a kada je mozemo vidjeti iza resetaka gdje joj je i mjesto?

SlavVen

Garibu, ubico silne djece koju nema ko niti cime lijeciti/operisati, ubico respiratorima, ubico zbog nepostojecih transplantacija, ubico na kljakavom Urgentnom, ubico!!! Smradu primitivni, sjecas se koliko si bila gadna Aliji i Halidi...A, da, gdje si slino bila tokom agresije, stuuudiiirala u Zaaaagrebu, vidjeli smo kako, pa malo u Turkije! Da ti se vrati sve, tebi i toj narandzastoj pudlici!

Bosanac

*** hanuma

Jole

Otici ces i to vrlo brzo akb...

Sabina

Trg Žrtava Sestara Građević.

GENERAL TZV. ARMIJE RBIH

VEHBIJA KARIĆ: Grabovica, Uzdol, Kazani, franjevci u Fojnici… Nijedan deterdžent nas ne može oprati...Bivši general Armije RBiH Vehbija Karić opisao je zločine koji su počinjeni nad Hrvatima u mjestu Grabovica. Pokolj u Grabovici je bio ratni zločin kojeg su počinili pripadnici Armije RBiH (postrojbe “Crni labudovi”), kada su na okrutan način ubili 33 civila Hrvata. Počinjen je 7., 8. i 9. rujna 1993., u selu Grabovici kod Jablanice, u sjevernoj Hercegovini, za vrijeme osvajačke operacije Armije BiH “Neretva ’93”. Cilj te operacije je bio osvajanje područja pod nadzorom HVO-a, od Bugojna do Mostara.

Nismo

mi te srece.

Lete ptice

Neces ici nigdje, vec ces letjeti!

Habuhabuhabu

Koja neprilika..

666

***

***

...........

Djon obraz sheytan hanooma.

.......

/ Najnovije