Sebija Izetbegović kažnjena sa 40 KM nakon što je parkirala Mercedes na trotoaru

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

erdo

Vidite kako je Seka poštena i platiće kaznu, a mogla je da "završi" da je ne plaća.

Minerva

A zasto samo ona da plati? Polupismena bagra se parkira ispred kontejnera, na trotoarima, na travnatim povesinama, itd, a ja nikad ne vidjeh da je neko platio kaznu. Ulicom Envera Sehovica, npr, ne moze se proci trotoarom od parkiranih vozila.

XY

Ma ovo je zayebancija sa narodom! Pa nije poenta u 40 maraka nego u 40 mio.a mozda i 400 mio.NAROD ZNA!

Narod mora da zna

Meni je stvarni zao Bakira, neku noc na N1 covjek pokusao prikriti i kazati da oni nemaju automobil niti da bilo ko iz SDA ima luksuzne stvari, i onda ga vlastita zena ovako izblamira sa luksuznim mercedesom od preko 100k parkiranim ni manje ni vise nego na sred Titove i to na trotoaru. Ko ti vece zlo moze nanjeti od vlastite zene :))))).

klit

Vlasnica Bosnjaka. Zasluzili su Bosnje ovo prskanje za vjernost iskazanu SDA tokom najtezih 25 godina.

Aha

Meni je stvarni zao Bakira, neku noc na N1 covjek pokusao prikriti i kazati da oni nemaju automobil niti da bilo ko iz SDA ima luksuzne stvari, i onda ga vlastita zena ovako izblamira sa luksuznim mercedesom od preko 100k parkiranim ni manje ni vise nego na sred Titove i to na trotoaru. Ko ti vece zlo moze nanjeti od vlastite zene :))))). ka Narod mora da zna To vam je dokaz, da taj čovjek sve što kaže, slaže. Može ludim bošnjama da radi šta hoće.

Stvar principa

Stvar je principa da ta prva u bosnjaka ta moralna vertikala koja treba da je uzor ponasanja otvoreno provodi filozofiju "..ja, i.." nedoyebana kompleksasica..odbit lijecit djete, dokazane doktore odpustit, narucit neodgovarajuce respiratore..samo polako..sta sijes to i žanjes.

Dosada

Ama dosadilo zeni da nije u javnosti, pa da se ko veli malo prikaze. Dosadilo joj stalni (i samo) citanje izvjestaja sa kcusa o stanju sa coronom... dosadilo joj da je nevidljiva..:)))

Guest

SVE TO ONA VOLI. CENTAR PAZNJE.MOZDA DA PRESTANETE PISATI O NJOJ. DOSLA BI VAM SAMA DA VAM NESTO KAZE.

Guest

Da ovaj KCEUS NIJE ZALOSTAN I TRAGICAN...BILO BI U RUBRICI...VJEROVALI ILI NE DA OVAKVA POSTOJI IKADA

/ Najnovije