Sebija Izetbegović: 'James O'Brien iznio neozbiljne tvrdnje, svi znamo ko ga je informisao'

/ Komentari (24)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Sejtan nosi PRADU

Iva

Lijepe riječi su ukras!

Koga, čega, o kome, o čemu

Još jedna u nizu sramotnih izjava dotične.

Ta će Cruella!

Pored Sultanije od Poljina, i Cruella de Vil je Majka Terezija!

Zena sa krimi pedigreom 🦹‍♀️

jedna divna zena.. samo sto bi ta ista diva trebala odgovarati na optuzenickoj klupi, a ne na FB!

hahaha

Svebija priča dobre viceve!

Das ist Walter

Ma ne, ni govora, nije to ona SEB iz Fadilovog mobitela! A sa respiratora se niko ne vraća...

BAD

***

Bosna bez sna

" U Sarajevu se svi relativno dobro poznajemo"- veli bahato i oholo Sultanija od Respiratora i Diplome!!! Niko u Sarajevu, ko drži do sebe, ne poznaje niti priznaje polusvijet poput tebe!

Role

SNSD, Dodik, Sebija, SDA i Bakir imaju identičan sav o O'Brienu i samo naivni mogu misliti da USA ne zna dosta toga pa i o dešavanjima na klinici. Sada Dodik i Bakir mogu zajedno da protestuju jer zna se čija batina je duža.

Sule

Interkantonalna doktorica prozborila

Iskreno

Vi u sda ste opasniji od fasista,cionista i crvenih kmera zajedno.

Rasturili su YUGU

Vi u sda ste opasniji od fasista,cionista i crvenih kmera zajedno. ka Iskreno

Guslate, ne odustajete

ka Rasturili su YUGU Oni sami? Ma hajde! E, moj Živane ima još živih koji su gledali kako se Juga raspadala. Nije to baš tako bilo kao što vam popovi govore. Ovi su bili jedan od tri, a tvojim je baš bio potreban taj treći i gle nađoše ga, izvukoše iz zatvora i igra krenu. Mani nas!

Samo da i ti dodjes na red

Da napokon odgovaraš za sva zla sto si napravila. I to sto si ostala raditi u bolnici jako dismr. Reko ti beg da čekaš pa kad on ono iznenada okrene situaciju da si sto bliže fotelji. Smradovi. I ti i onaj tvoj

Das ist Walter

Oni sami? Ma hajde! E, moj Živane ima još živih koji su gledali kako se Juga raspadala. Nije to baš tako bilo kao što vam popovi govore. Ovi su bili jedan od tri, a tvojim je baš bio potreban taj treći i gle nađoše ga, izvukoše iz zatvora i igra krenu. Mani nas! ka Guslate, ne odustajete Tako je! To je cijela, neporeciva i jedina istina! I svi ti isti izvođači radova, opet svi zajedno, na isti način nastoje dokrajčiti BiH!

Sve je ok

Oni sami? Ma hajde! E, moj Živane ima još živih koji su gledali kako se Juga raspadala. Nije to baš tako bilo kao što vam popovi govore. Ovi su bili jedan od tri, a tvojim je baš bio potreban taj treći i gle nađoše ga, izvukoše iz zatvora i igra krenu. Mani nas! ka Guslate, ne odustajete Samo mojne popova i hodža sve je to jedna mafija.

Ta će Cruella!

Lijepe riječi su ukras!

Sarajevo bih

***

nasvasta

***

Xyz

***

333

Iz ove opste kuknjave koja dopire iz septickih jama mogu samo da zakljucim da ih je O'Brian dobro osinuo po glavi. Posto mnogi od njih nisu bas ni vele pameti, ne znaju sta im, u stvari, porucuje. Anyhow, svi, ukljucujuci Sebiju, samo opalite nogom po gasu, prije cemo vam vidjeti ledja. Budite sretni sto su vas se ovi konacno dokacili, jer ipak cete uredno na sudjenje, pa u zatvore. Mozda i nesto konacno naucite o tome sta je civilizacija.

Historijaki

Uvijek je najbolja strategija bila zaratiti sa Amerikom.

Bilbo Baggins

Meni je samo nejasno zašto objavljujete i prenosite šta je ovo prevarantsko lopovsko smeće kad objavilo i reklo? Ona i njen zlikovački papučar i njihova zločinačko teroristička sekta su mučna prošlost ovog, najviše radi njih, napaćenog i izvaranog naroda. I poslije zatvora i sankcija koji im sljeduju trebaju pasti u zaborav ili u ljudima buditi jedino mučno i sramotno sjećanje, ništa drugo. Fuj.

/ Najnovije