Sebija Izetbegović dobila otkaz na Medicinskom fakultetu u Sarajevu

/ Komentari (26)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

nasvasta

Lijepe riječi su ukras

komentar

ok. Sada otkaz na KCUSu pa zatvor zbog svega?

ovo je protiv nas muslimana

ovo je protiv islama.

***

***

Guest

Čekamo je s lisicama na rukama

Sta li ce reci Reis?

Ili uraditi?

No Name

***

MrziteljPDA

***

Zbunjola

***

Role

Svebilja neeee, Svebiljaaaaa

draga sebija, nedaj se katilima!!

mi pravi muslimani znao da si ti najuzornija majka, žena, probosanska patriotkinja, profesorica i doktorica koja je širinom svog znanja i humanog srca spasila hiljade ljudi. allah sve vidi!

Haha

Očekujem pad mortaliteta u Sarajlabadu

stručna, etična, hrabra, patriotkinja,

uvjek spremna da se žrtvuje i pomogne običnog, malog čovjeka. poštena supruga i brižna majka, sve to je sebija izetbegović!

Tatar

***

A kad ce otkaz na KCUS?

Eee, za TO nemate hrabrosti.

Zar je toliko vazno

Sta bi pisali da nema sebije,pustite te informacije,zgadili ste se svi samo o sebiji,dete malo o bradari,kristo,covic,aluminij,trojka

Zašto vi

Čekamo je s lisicama na rukama ka Guest ...zašto ne ona? :)

Ne pijem dok Paja vozi

Čekamo je s lisicama na rukama ka Guest Prije je nosila oko vrata a sad će na rukama

Hahaha, koji odron..

***

Ha ja

uvjek spremna da se žrtvuje i pomogne običnog, malog čovjeka. poštena supruga i brižna majka, sve to je sebija izetbegović! ka stručna, etična, hrabra, patriotkinja, Mislis sveubija izetbegovic. Dabogda ti ona lijecila komplet uzu i siru familiju.

sebija je carica, ali si ti primitivo No.1!

Mislis sveubija izetbegovic. Dabogda ti ona lijecila komplet uzu i siru familiju. ka Ha ja tebe i tvoje dabogda šanko liječio.

Kad ce

u hapsanu!?

Hahaha,šega šala na sabahu!

mi pravi muslimani znao da si ti najuzornija majka, žena, probosanska patriotkinja, profesorica i doktorica koja je širinom svog znanja i humanog srca spasila hiljade ljudi. allah sve vidi! ka draga sebija, nedaj se katilima!!

Sebija

je vrh ledene gore. Ne začeprkalo se nije ispod. Nepotizam, korupciju i kriminal treba odstraniti iz javnog života. Tek dada se ima šanse za bilo kakav napredak, ekonomski i općenito društveni. Pitam se gledaju li ovakvi kao Sbija, emisije na HAYAT-u "Ispuni mi želju"? Da ti mozak stane...svaki put me otrese kao jutarnju rosu. Sram i stid bilo političare - bez obzira na boju kože, naciju ili vjeru.

vidi Allah da si i boga pokrala

mi pravi muslimani znao da si ti najuzornija majka, žena, probosanska patriotkinja, profesorica i doktorica koja je širinom svog znanja i humanog srca spasila hiljade ljudi. allah sve vidi! ka draga sebija, nedaj se katilima!!

Niko

Samo je kreten mogao dati Izetbegovicki otkaz

/ Najnovije