SDP: Zašto su osobe koje su bacile bombu na porodičnu kuću Irfana Čengića puštene na slobodu?

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

kad vam presude odgovaraju hvalite i tužilaštvo i svodove,a kad nije po vašem,onda su loši i ko zna kakvi,očito da niste uspjeli uticati,nego na posao pa naći one koji su to uradili

Iva

Ima li pametnih u SDP NEMA DOKAZA MEDJEDI

Svodnick

kad vam presude odgovaraju hvalite i tužilaštvo i svodove,a kad nije po vašem,onda su loši i ko zna kakvi,očito da niste uspjeli uticati,nego na posao pa naći one koji su to uradili ka Guest ne kaze se svodovi nego sudovi. nisam siguran jel ti to branis tuzilastvo i "svodove" ili ove kriminalce, al u svakom slucaju nije posao novinara da hvata i sudi kriminalce

Svodnick

>>Ima li pametnih u SDP NEMA DOKAZA MEDJEDI<< meni je dovoljno kad vidim kako izgledaju

nasvasta

Zelena mafija sama sebi puca u stomak.

Drug Moj

Cuj pitanja zašto su pušteni na slobodu. Pa nije 1945 godina i diktatura pa da ko im se ne sviđa da šalju na Goli otok. Drugovi bez dokaza nema više zatvora .

Zato

Pušteni su zato što ih je neko iznutra i poslao da bace bombu. Neko iz sistema, blizak strukturama policije, kriminala, sive eminencije.

/ Najnovije