SDP: Vlada FBiH mora spriječiti finansiranje paradržavnih projekata poput RTV HB

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dudek Krivousti Njofra

ČESTITKE SDP NA REAKCIJI,...REAKCIJA JE KRIVICNA PRIJAVA PROTIV UZP KAO I KOALICINIH PARTNERA...

dP

Kmečanje crvenih u ime zelenih.

Katy

Ne mogu vjerovati koliko ste licemjerni!!! Vec godinama nam EP BiH uredno prisilno naplacuje RTV taksu od 8 KM za FTV. To vam je po zakonu prezpostavljam. Zasto bi onda 1 KM bila problem. Mozda sto HZ HB nije pristala na vasu pljacku prije dosta godina.

Katy

Naplacivanje za FZV vam nije zloupotreba? Kakav je to javni servis koji nikad nije odstampao Niti jedan jedini racun i poslao ga ljudima na adresu. Ali su isto tako uredno sikanirali raju s popisivanjem imovine , sjedali na mirovine i maltretirali na jos mnogo nacina. Na to niko nije reagovao ni jednom izjavom. Kod nas je odavno kriminalna drzava.

A

A ste je smece od ftv i bht, oni sluze za uhljebljivanje, na neki dogadjaj privatna tv salje dva covjeka za prilog, a bht 2 kombija puna ljudi zaposlenij preko stele i opet njihov prilog losihi, o da ih jos placa neko... ma sikter svi.

Mujo

Sve su para drzavne i ustanove uhljeba pogotovo bht i ftv.

/ Najnovije