SDP TK osudio medijski istup Mijatovića, podržavaju Karić

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

@

Vojine Mijatoviću mislim da si se ovog puta zamjerio sa pogresnom osobom. Toliko je zena Pametna da te cak nije ni kometarisala, ali je za to cijela vojska gradjana stala da bi osudila tvoja pametnjarenja i tvoje stavove na stetu Gradonacelnice Sarajeva koja je opet i po ko zna koji put pokazala svoju Velicinu.!! __ Nju ne diraj nikada.!!

Dr

U citavom tekstu ni rijeci o tome sta je on njoj rekao, toliko o nepismenim sda talibanskim novinarcicima.

To miki

To miki care, samo udri talibane.

Hugolina

U citavom tekstu ni rijeci o tome sta je on njoj rekao, toliko o nepismenim sda talibanskim novinarcicima. ka Dr Rekao je da je napravila baklavu.

Isti niksic

Ovaj majmutovic je isti mrzitelj Bih kao i noksic i dodik,oni su protiv svih promjena na bolje u Bih,uvijek suplja prica.

miki-mloho

ti, miki, kao barbarossin dupelizac i placenik, mozes samo anonimno lajati na gospodina Mijatovica, mloho mlohavi, ni jedne vise

@hugolina

rekao je da je napravila baklavu I sta je tu antifeministicno, je li mozda nesto slagao? Je li napravila baklave u tom domu gdje je bila ili nije? Stvarno mi nije jasan taj vas bosnjacki nacin razmisljanja, u kojem svaku rijec jednog srbina, pa makar i ovog bakirovog srbina, shvatate kao prijetnju, cak kada ona to i nije.

/ Najnovije