SDP: Odlazak Skake i dolazak Bogićevića pobjeda je Sarajeva

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac 100%

Bogic je dobar covjek,sreca da neposjeduje nijednu karakteristiku trenutnih sdp-ovaca,on je covjek SKJ koji je u najtezim danima volio BiH. Ako uspijete izabrati Bosnjaka u Banja Luci ili u Bijeljini onda je sdp demokratija uspjela kao u Srebrenici sto ste uspjeli izabrat srbina. Najbolje bi vam bilo da se neoglasavate nebili bosnjaci zaboravili dizalice,srebrenicu i ostale afere.

Napomena

Vojna inžinjerija NATO-a može operacije "rastavljač" obavljati miniranjem stubova međunarodnih visokonaponskih dalekovoda na teritorijama svih susjeda Tariguzije tako da pomenuta remetilačka tvorevina bude izbačena i ENTSO-e sustava.

miki

Bogić je čovek koji je za SDA novac prodao domovinu i time učestvovao u nastanku krvoprolića. Onaj balavac uz svu neukost i primitivizam bar nema krvi na rukama.

Napomena

NATO vojna inžinjerija može obaviti operacije "zavrtanje pipe" i miniranje svih dovodnih plinovoda koji na teritorijama svih susjeda Tariguzije čime pomenuta tvorevina ostaje bez plina.

Treća napomena

Uz potporu NATO kontrolora, svi susjedi Tariguzije mogu prema pomenutoj tvorevini ometati snabdijevanja tečnim gorivima (operacija "suhi rezervoari").

Mex

Samo naredi Bogiću !!

Eee

A SREBRENICA

Sa 071

miki cetnicicu jadni.. Bogicevic je ljudina, gospodin i pravi drzavnik i kamo srece da je ostao predsjednik i poslje referenduma imali bi BIH bez nacionalizma.

miki

Jah jah

Napomena

Neki predpostavljaju a neki čak i znaju zašto ja sam sebe nazivam TARIGUZ, pa bi ond ada i drugi budu takvi.

071

Pa kakav može biti Skakin napad nego primitivan? :) A ja jedva čekam da neki revizor onako primitivno napadne finansije i zapošljavanje u upravi tokom Skakinog mandata, između ostalog i one besmislene beamove na Vijećnici.

Fuke

Joj Skaki glave, seljače pravo!

JA1

Bogić je čovek koji je za SDA novac prodao domovinu i time učestvovao u nastanku krvoprolića. Onaj balavac uz svu neukost i primitivizam bar nema krvi na rukama. ka miki Ti miki garant jos uvijek imas snimke paljanske tv i gledas Ristu djogu svako vece informisuci se a usto ga i bacis na ristu, jer te on ocito pali. Koje si ti smece od covjeka, nisi ni svjestan

JA1

Pogledaj SDA kadra sto pita za srebrenicu. Smijesno, pitaju oni koji su je izdali i prodali cak i u ratu. I ovaj sto je prodavao glasove je SDAovac samo se preobukao u SDP, garant

Gost

Ne treba se nadati da će SDA ikad prihvatiti krivicu za Srebrenicu. I radi sebe i radi uloge Oca Bošnjaka.

/ Najnovije