Trojka uputila poziv SDA da potvrde iskrenost svojih namjera

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

AB

Nekad su bili sedmorka. U svakom slučaju ni jedna strančica trojke nesmije samostalno izaći na izbore jer neće preći izborni prag, a to što imaju visoko mišljenje o sebi e to je za psihijatrije !

Bosanac

SDHA je lopovsko izdajnicka stranka puna lopova i nepismenih al podobnih baketu lopovu

Šonene

Kriminala portal koji objavljuje komentare koji njima odgovaraju. Stanite se.

Šonene

Zašto sam to napisao , zato što sam prije ovoga komentara napisao drugi , koji nije prihvaćen , kao greška , sramite se i vi i jednakost naroda.

MrziteljPDA

Ma gledaj ovu trojicu! Nisu ni za dječiji program na televiziji

Pakt s đavolom

Kakvo crno jedinstvo s sda teroristima i lopovima,sabija,osmica,novalic, Asimi,onaj masni vepar iz kantonalne vlade u Sarajevu,il onaj bolesni debil iz luksemburga i ostale krezavo nepismene spodobe. S njima nece ni sotona koliko je zla u njima.

GG48

SDP, NiP i NS. su se malo puno počeli preseravati. Svi ste odgovorni zajedno sa SDA DF SBB za stanje u kojoj se nalazi država. Svi ste imali svoje ,,epizode'' odgovornosti i vladanja i djelovanja od rata na ovamo. HDZ ne spominjete? Pa i oni tvrde da se bore za BIH. Ako ovako nastavite BIH će se zvati samo kao geografski pojam a u stvari to će biti 13ili 14 mini državica. Dosta vise sa međusobnim opružbama ko je šta više ,,prihvatio" nego se borite za ono za šta govorite.

Dea

Hram presvete trojke.

JA1

Samo ne sa SDA lopovima, bolje sa crnim đavolom. Nećete proći ni izborni prag ako sa njima budete surovali. Zadnji put je to uradio SDP i još se nisu oporavili, zato NS zaslužuje sve pohvale za dosljednost.

Šta je rekao S. Kljuić o NS?

I šta bi sa onim glupavim prijedlogom NS o raspuštanju doma naroda?

VIC DANA:)

Da nam nije SDA, nebi imali NISTA, a pola Krajine bi bilo poklano, uz to i Gorazde!Ko ne zna neka ne blebece i ne iznosi u jkavni prostor kao sarajevsko romanijsko crnogorski fakini i petokolonasi!

/ Najnovije