SDP nakon žrijeba u CIK-u: "Pozivamo DF da postupi odgovorno, očekujemo da glasaju za naš prijedlog"

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Sve blokirati i ostaviti ove u tehnickom mandatu jos 4 godine neka dritani i dezerteri placu

Ajme Gospe pomagaj!

Pustite Niksicu da sa 5000 glasova bude Premijer a Gavrilu KONJkaovicu da postane Ministar ino poslova, ta nije ni DIF moga da zavrsi, pa danas svi" lopovi" a on posten. A UPRAVO je ON taj koji je ZAMOLJEN da prvi napusti SDA radi svog lopovluka.Najvece zlo koje je OKOCENO u Bosnjaka, Allah ga prokleo!ON je taj koji je unio razdor emdju Bosnjacki narod gore od Fikrtea Abdica!

fsjekac

Pustite Niksicu da sa 5000 glasova bude Premijer a Gavrilu KONJkaovicu da postane Ministar ino poslova, ta nije ni DIF moga da zavrsi, pa danas svi" lopovi" a on posten. A UPRAVO je ON taj koji je ZAMOLJEN da prvi napusti SDA radi svog lopovluka.Najvece zlo koje je OKOCENO u Bosnjaka, Allah ga prokleo!ON je taj koji je unio razdor emdju Bosnjacki narod gore od Fikrtea Abdica! ka Ajme Gospe pomagaj! . Tko god vam je rekao da odmah pokažete sve svoje trikove, ružno se našalio s vama. Nažalost, ta šala je i nama pokvarila užitak. Svaka je žena drugačija i morat ćete za svaku ženu naučiti što njoj najviše odgovara, no uvijek je dobro da pokušate upotri****ti usnice i jezik kako biste nas nadražili i uzbudili. Većina žena to voli. Počnite prvo nježno i lagano liznuti vaginu dok ljubite unutrašnju stranu bedara. Kad se opustimo i počnemo uživati, točno ćete znati kada je u redu da počnete intenzivnije i brže raditi jezikom.

MrziteljPDA

Nikšić je juče rekao da je on odabrao HDZ i da ga DF ne zanima ali kolo sreće se okrenulo

Hahaha

Vidi kmera crvenog

Ima Boga

Allah, moj Nikšiću, najbolje zna i zato ti neda da sjedeš na stolicu koju nisi zaslužio.

Er

DALI STE HDZ-U SVE SA BLOKIRA SA SNSD DRZAVU. SADA STE SE PREPALI...PRPA...

Ha ha cuj

Cuj premijera od 1000 glasova.... ha ha..

/ Najnovije