SDP: "MUP RS još jednom potvrđuje svoju nemoć da građanima garantuje temeljna prava"

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Njiva,tamo neka

Skupina delegiranih budala.A obecavali sve.Vratite nam zakon o prebivalištu bagro.

N B

Ovo su posljedice povlačenja - trebalo je pokazati mnogo više odlučnosti da se BL ne prepušta u ruke separatista...

Herkes

I vi cete jos jednom, kao prave ovce, reci ok i to je to. Oni kada im se kaze NE, urade svejedno ner imaju hrabrosti. A vi kao prave ovce, NE i kraj price.

Nadi

Sdp prava karijeraška stranka nema nikakvih ni ideala ni ciljeva osim svojih fotelja.

Haha

Da ste vi suniti stvarno ozbiljni oko te proslave “dana državnosti”, vi bi umarširali u RS i proslavili ko ljudi. Kakva policija, kakvi bakrači. Samo alahanje!

Mupaš rs paganski

MUP rs je zločinačka tvorevina koja nije odgovarala za svoje zločine

/ Najnovije